Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Савић је једну песму посветила бившем супругу: "Показује шта се дешавало у мојој кући"

Тања Савић је након тешког развода коначно пронашла мирну луку, а како је једном приликом рекла, песма "Сироче" најбоље описује кроз шта је пролазила

1727258959_00bd684448cd112df3661daf5da8c0da987cfc8e.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Певачи често у својим нумерама описију своје емоције и догађаје из приватног живота, али постоји много песама за које не знате да су аутобиографске.

У мору нумера које је снимила, једну песму Тања Савић посветила је свом бишем мужу, како је својевремено испричала.

Наиме, реч је о песми сироче која описује нејно емотивно стање у тренутку када је доживљавала љубавни бродолом.

-Снимила сам песму која је директно показивала моје емотивно стање, односно шта се дешава код мене у кући и у мом љубавном животу. Та песма носи назив Сироче – открила је Тања једном приликом.

„Понекад као сироче заплачем, свако би ме такву удомио, ти би ми лутку најдражу, насред цесте сломио. Карту ми купио без повратка, ни гладну не би ме нахранио, кад пође воз на онај свет, живу би ме сахранио“, гласе стихови Тањине песме „Сироче“.

Иначе, Тања Савић сада ужива у љубави са Мухамедом Мукијем Бешићем који је од ње млађи једанаест година.

–Проблем је био код мене у ствари, код њега разлика у годинама није представљала проблем. Код мене да, ја сам била оно јао шта ће…имам и двоје деце мало је то било и питање како ће моји да прихвате и његови наравно, све то стоји-рекла је певачица недавно за медије, а потом додала:

–На крају сам схватила да уопште није важно и никога не занима, нити интересује како ћу ја да живим, пошто мени нико не плаћа рачуне. Нико не живи са мном, ја живим лично сама са собом, са њим сада и са својом децом. Кога брига мислим.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas