Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тамара Драгичевић послала важну поруку: Живот није Инстаграм - "Мене боли тело од умора и сви смо нервозни"

Тамара Драгичевић је подсетила колико је важно да свет друштвених мрежа доживљавамо са резервом

1723816047_7cdda0f1d586912648ba34dedaffe55317c25554.jpg
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Тамара Драгичевић и Петар Бенчина пре неколико недеља су постали родитељи по трећи пут. Тамара је на свет донела другог сина, а дали су му име Борс.

Глумица време након порођаја проводи са децом и супругом на мору, а решила је да напомене да живот није Инстаграм и да не треба мислити да други живе идилу какву слику друштвене мреже често шаљу:  

- Инстаграм је паралелни живот свих нас , најчешће упеглан, без мане, насмејан, обојен. А то су само фрагменти наших живота, слике или кратки снимци. И док једни лајкују и диве се том паралелном животу, ови сто им се диве исто тугују, плачу, брину разне бриге, гледају себе у огледалу са хиљаду мана….несигурни су… Кажите ово деци, понављајте им. Да су то само савршени фрагменти туђих живота који можда док плачу или их нешто мучи каче своје слике најсрећнијег тренутка прошлог дана или месеца. Они то не знају они мисле да су сви други срећнији од њих…. Или им немојте ни откривати паралелни свет док не морају сами да га открију - рекла је Тамара, па наставила:

- Ми велики ово знамо, али и ми заборавимо листајући те савршене фотографије, савршена тела, савршена лица. Па треба и ми да се подсетимо. Жељу сам добила да ово откуцам док седим у хладу на мору у миру, док беба спава, а ја пијем кафу и слушам музику и помислим где ми је телефон да одем на инстаграм и тако почнем да размишљам о том тако заводљивом инстаграму. Али када будем качила насмејане фотографије, можда ће реалност бити скроз другачија, судија сам ко је крив у дечијој свађи и како увек стајем на страну оног другог, а беба вриштИ, а мене боли тело од умора и сви смо нервозни… Насмејан дан вам желим - закључила је глумица.

Подсетимо, Тамара и Петар поред новорођенчета Бориса, имају и старију ћерку Сташу и сина Лазара.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas