Oglas
· · Komentari: 0

Tamara Dragičević poslala važnu poruku: Život nije Instagram - "Mene boli telo od umora i svi smo nervozni"

Tamara Dragičević je podsetila koliko je važno da svet društvenih mreža doživljavamo sa rezervom

1723816047_7cdda0f1d586912648ba34dedaffe55317c25554.jpg
Foto: Ata images, A.A.
Oglas

Tamara Dragičević i Petar Benčina pre nekoliko nedelja su postali roditelji po treći put. Tamara je na svet donela drugog sina, a dali su mu ime Bors.

Glumica vreme nakon porođaja provodi sa decom i suprugom na moru, a rešila je da napomene da život nije Instagram i da ne treba misliti da drugi žive idilu kakvu sliku društvene mreže često šalju:  

- Instagram je paralelni život svih nas , najčešće upeglan, bez mane, nasmejan, obojen. A to su samo fragmenti naših života, slike ili kratki snimci. I dok jedni lajkuju i dive se tom paralelnom životu, ovi sto im se dive isto tuguju, plaču, brinu razne brige, gledaju sebe u ogledalu sa hiljadu mana….nesigurni su… Kažite ovo deci, ponavljajte im. Da su to samo savršeni fragmenti tuđih života koji možda dok plaču ili ih nešto muči kače svoje slike najsrećnijeg trenutka prošlog dana ili meseca. Oni to ne znaju oni misle da su svi drugi srećniji od njih…. Ili im nemojte ni otkrivati paralelni svet dok ne moraju sami da ga otkriju - rekla je Tamara, pa nastavila:

- Mi veliki ovo znamo, ali i mi zaboravimo listajući te savršene fotografije, savršena tela, savršena lica. Pa treba i mi da se podsetimo. Želju sam dobila da ovo otkucam dok sedim u hladu na moru u miru, dok beba spava, a ja pijem kafu i slušam muziku i pomislim gde mi je telefon da odem na instagram i tako počnem da razmišljam o tom tako zavodljivom instagramu. Ali kada budem kačila nasmejane fotografije, možda će realnost biti skroz drugačija, sudija sam ko je kriv u dečijoj svađi i kako uvek stajem na stranu onog drugog, a beba vrištI, a mene boli telo od umora i svi smo nervozni… Nasmejan dan vam želim - zaključila je glumica.

Podsetimo, Tamara i Petar pored novorođenčeta Borisa, imaju i stariju ćerku Stašu i sina Lazara.

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas