Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТИ СИ НЕВЕРОВАТНА": Петар Бенчина чека Тамару да се са бебом појави на прозору (ФОТО)

Призор који показује колико се глумачки пар воли

1720423910_Foto-Ataimages.rs-Printcsreen-Instagram-tamaradragicevic.jpg
Фото Атаимагес.рс/ А.А. Принтцсреен/ Инстаграм - тамарадрагицевиц
Oglas

Познати глумачки пар Петар Бенчина и Тамара Драгичевић, постали су богатији за још једног члана породице пре два дана. Драмска уметница донела је у недељу ујутру у раним јутарњим часовима још једног сина.

Тим поводом огласио се и њен поносни муж, Петар, који је поред објаве написао дирљив коментар.

- Јутрос негде око пола 4 после изласка у град свратили смо до "Драгише Мишовића". Ти си невероватна - написао је он.

Да је Петар тата за пример и своју супругу обожава сведоче и најновији снимци које је поделио на друштвеној мрежи Инстаграм. Наиме, глумац је снимио Тамару на прозору породилишта и све време је бодрио.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - петарбенцина

Она је у наручју држала бебу и поносно му махнула, док јој је Петар махао поред паркираног аутомобила. Глумица је узвратила снимком са прозора, када је уснимила супруга и њиховог сина Лазара, како јој машу, а снимци срећне породице истопили су срца.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тамарадрагицевиц

Породица

Иначе, глумачки пар у браку је од 2016. године, а ћерку Сташу добили су крајем исте године.

Три године касније, односно у августу 2019. године, њихова породица постала је богатија за још једног члана – дечака Лазара.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas