Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА ТАМАРЕ ДРАГИЧЕВИЋ: Уз ову формулу много је смршала

Тамара Драгичевић је након порођаја, врло брзо успела да врати линију на период пре. Ово је њена дијета које се придржава.

1727517350_Tamara-Dragicevic.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Глумица Тамара Драгичевић одушевила је све својом савршеном линијом, а тек што се породила.

Својим изгледом је поводом једног догађаја, задивила све, а многи су коментарисали како је успела да доведе своју линију до тренутка пре порођаја.

Тамара се почетком јула породила трећи пут и добила сина са својим супругом Петром Бенчином.

 

 

Када се појавила на догађају у прелепој комбинацији која је откривала стомак, многи су баш на то обратили пажњу и питали се- како ли је успела, да ли постоји нека дијета, чиме се храни, како вежба итд.

У чему је тајна Тамаре Драгичевич, која је успела да се угоји свега неколико килограма након трудноће, и да све то скине очас посла?

Она је раније говорила за медије да нема неку посебну дијету, али да је избацила једну ствар из исхране, што очито успева да јој помогне.

"Једем све, никад нисам била на дијети. Хвала богу, не седим у канцеларији већ сам стално у покрету и у журби и редовно играм представе у позоришту. Избацила сам бели хлеб из исхране и не једем много увече. То је једина тајна моје линије", истакла је глумица Тамара Драгичевић.

Посбну пажњу пружа храни у којој ужива, што је навела једном и за магазин "Вајнстајл".

Немам посебан режим исхране, али ми на летњим температурама највише пријају салате, хладно поврће и воће. Обожавам мексичку и кинеску кухињу. Много волим суши. Имала сам прилику да посетим Кину и пробам много њихових специјалитета. Пошто волим да екпериментишем и да све пробам, нисам могла да одолим да у Кини не окусим и њихову чувену супу са морским краставцима која ми се много свидела. Кинеска кухиња се заснива на јакој и љутој храни, а куриозитет је да немају десерте већ служе само сладак кромпир као слаткиш. Иначе, гурман сам и много волим љуто и кисело, а на листи мојих омиљених јела су чварци, пихтије, папци у сафту, џигерица… Нисам пробирљива, готово све једем. За мене су бакина и мамина кухиња непревазиђене, нема лепшег ручка од домаће супе и ринфлајша. Кад ми обавезе дозволе, волим и сама нешто да скувам и добро се сналазим за једну почетницу. Због посла којим се бавим често немам времена за то, па су ми у том случају ресторани алтернатива", рекла је Тамара за поменути магазин.

Глумица је такође за магазин "Вонаби" истакла да воли да време проводи напољу возећи бицикл и да тренира у теретани. Поред тога је љубитељка скијања. Плес је исто испуњава и у томе посебно ужива.

Посебно је истакла да јој највише помаже то што се доста креће и што рад у позоришту захтева доста велику покретљивост, скакање, игру, чак и трчање у неком тренутку.

Стилл 

Бонус видео: 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas