Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНА МЛАДОЛИКОГ ИЗГЛЕДА РАДЕ МАНОЈЛОВИЋ: Погледајте шта певачица ради да би изгледала 10 година млађе

Рада Манојловић већ годинама изгледа исто, а ево у чему је њена тајна

1722238656_Foto-Ataimages.rs-A.A-Rada.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Певачица се често налази на мети негативних коментара због стајлинга. Рада Манојловић о критикама говори искрено и истиче да је ни најмање не дотичу.

Иако тврди да је током свих година научила да се бори са критикама, Рада каже да је и даље боли неправда.

- Не повређују мене, него ми је криво што су површни и што неко ко је озбиљан и закопчан може да се прода као дама, а сви врло добро зате ко су и шта су и шта раде. А ја када сам у чипканој провидној хаљини или мињаку, и зато што се смејем стално, не пазим шта причам, ја сам глупа обавезно, проста, немам манира и не понашам се дамски -ставила је до знања свима певачица која је својевремено признала да се не негује.

- Морам да признам да не користим филтере, много ме то нервира. Једино што блурујем је целулит, пошто га баш имам и то ме много нервира. Што се тиче мог издања код куће без филтера, ја сам као ракун. Распад система. Подочњаци, пунђа на врх главе. Прави распад система, то је моја сурова животна истина. Туширање и прање косе кад стигнем, и од мене доста. Никада нисам ставила креме за лице, креме за руке, маске за косу - истакла је Рад аи додала:

- Оне парфимисане креме исто не користим. Ништа не негујем, ни лице ни тело. Само је божја воља и гени што овако изгледам - рекла је певачица за "Републику" и додала да свему томе додатно доприноси њен начин живота који подразумева нередован сан и нередовну исхрану.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas