Oglas
· · Komentari: 0

TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA RADE MANOJLOVIĆ: Pogledajte šta pevačica radi da bi izgledala 10 godina mlađe

Rada Manojlović već godinama izgleda isto, a evo u čemu je njena tajna

1722238656_Foto-Ataimages.rs-A.A-Rada.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Pevačica se često nalazi na meti negativnih komentara zbog stajlinga. Rada Manojlović o kritikama govori iskreno i ističe da je ni najmanje ne dotiču.

Iako tvrdi da je tokom svih godina naučila da se bori sa kritikama, Rada kaže da je i dalje boli nepravda.

- Ne povređuju mene, nego mi je krivo što su površni i što neko ko je ozbiljan i zakopčan može da se proda kao dama, a svi vrlo dobro zate ko su i šta su i šta rade. A ja kada sam u čipkanoj providnoj haljini ili minjaku, i zato što se smejem stalno, ne pazim šta pričam, ja sam glupa obavezno, prosta, nemam manira i ne ponašam se damski -stavila je do znanja svima pevačica koja je svojevremeno priznala da se ne neguje.

- Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina. Tuširanje i pranje kose kad stignem, i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu - istakla je Rad ai dodala:

- One parfimisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam - rekla je pevačica za "Republiku" i dodala da svemu tome dodatno doprinosi njen način života koji podrazumeva neredovan san i neredovnu ishranu.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas