Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Романтично или не? Марк Закерберг изненадио супругу овим потезом - "Враћам римску традицију" (ФОТО)

Присила је од Марка добила велику статуу себе у дворишту

1723640140_profimedia-0480932448.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Марк Закерберг све је изненадио објавом на Инстаграму, када је показао да је у његовом породичном дому, тачније у дворишту постављена велика статуа са ликом његове супруге Присиле Чен.

У опису фотографије на којој његова супруга позира поред велике сребрно зелене статуе, Марк је написао:

"Враћам римску традицију прављења скулптура жена", написао је он испод поред фотографије на којој Присила пије кафу поред статуе.

Иза овог дела иначе стоји уметник Даниел Арсхам.

Марков романтични потез није прошао незапажено на друштвеним мрежама.

"Управо си подигао лествицу за све нас", "Пази Марка, стари је то лисац", "Какав романтик", само су неки од коментара испод ове објаве.

Присила и Марк су заједно преко 20 година, а у браку више од 10, и заједно имају три ћерке које, занимљиво, такође носе имена инспирисана старим Римом - Максима, Аугуст и Аурелија.

"Упознали смо се на опроштајној забави коју су моји пријатељи организовали за мене на колеџу када су мислили да ћу бити избачен", једном је открио оснивач Фејсбука.

"Позвао сам је да изађемо, али сам јој рекао да ћемо то морати ускоро да урадимо јер ми је можда остало само неколико дана на кампусу. Касније сам покренуо Фејсбук, венчали смо се и сада имамо три дивне ћерке", додао је он.

Присила је по занимању лекар, а пар се заједно бави филантропским радом.

(Б92)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas