Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"РАДУЈЕМ СЕ ДОЛАСКУ У СРБИЈУ": Бејби Лазања дирљивом изјавом обрадовао све фанове у нашој земљи

Марко Пуришић, познатији као Бабy Лазања, освојио је друго место на недавно завршеној Евровизији 2024, која се одржала у Шведској

1720441205_Foto-Shutterstock-Profimedia-Printscreen-YouTube--Eurovision-Song-Contest.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Профимедиа, Принтсцреен/ YоуТубе - Еуровисион Сонг Цонтест
Oglas

После великог успеха који је постигао са песмом "Рим, Тим, Таги, Дим", наставио је пуном паром да ради и недавно је премијерно представио песму "Анд И".

У емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1, кратко се осврнуо на учешће на Евровизиији, али и открио да му је част била што се награде од 50 хиљада евра, коју је добио од државе Хрватске, одрекао и корист болесне деце.

- Можда би ме мање волели да сам победио. Овако могу да се шале да сам други - рекао је млади уметник, који се одрекао награде од 50.000 евра које му је давала Хрватска у користи болесне деце.

- Мислим да би другима тај новац више добро дошао. Био сам у прилици да донирам новац, а вероваћу у људску доброту и надам се да ће то урадити и други - додао је.

Недавно је представио песму "Анд И" коју је снимио на енглеском, а сада је у емисији објаснио и разлог због ког је решио да убудуће песме снима на страном језику.

- Волео бих да се пробијем у иностранству, као што сам успео код нас. Најавио сам огромне турнеје, па ћу тако следеће године имати концерт у Финској, певаћу на енглеском. Увек сам писао песме на енглеском, на нашем ми иде мало слабије - рекао је млади музичар који не крије одушевљење што први пут долази у Србију на "ЕXИТ".

- Напокон долазим у Србију, први пут у животу на "ЕXИТ". Баш сам срећан, једва чекам да упознам све који ће бити тамо - закључио је Бабy Ласагниа у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas