Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПОЧАШЋЕН САМ ШТО ДОЛАЗИМ У ЊУ ЈОРК БАЛКАНА": Бејби Лазања открива шта је све спремио за концерт у Београду

Млади уметник, Марко Пуришић, који је познатији као Бабy Ласагна наступиће у Београду, а поделио је и своје импресије пре концерта.

1727343003_1720441205_Foto-Shutterstock-Profimedia-Printscreen-YouTube--Eurovision-Song-Contest--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Профимедиа, Принтсцреен/ YоуТубе - Еуровисион Сонг Цонтест
Oglas

Регионална сензација Бејби Лазања (Бабy Ласагна), који је ове године представљао Хрватску на Песми Евровизије и пласирао се на другом месту, наступиће 27. и 28. септембра у Дому Омладине.

На овим концертима, Бабy Ласагна ће извести цео, још увек необјављени албум, откривајући до сада невиђене аспекте свог наступа.

- Осећам се веома узбуђено и почашћено што могу заједно с бендом посетити “Њу Јорк Балкана” - како сам често чуо да називају Београд. Од самог почетка, одмах након Доре, дао сам пуно интервјуа за српске медије и осећам се “као код куће” на тамошњим телевизијама, па ево напокон да и дођем тамо - рекао је Бабy Ласагна, пише Блиц.

Осврнуо се и на учеће на Евровизији, где је освојио друго место, а по гласовима публике је био апсолутни фаворит. Рим Тим Таги Дим лудило је месецима тресло Европу, а он је задовољан успехом.

- Срећан сам и поносан. Генерално гледано, најважнији ми је глас публике, јер као што сам и рекао, публика је она која ће долазити на концерте. Тренутно не размишљам ни о каквим Дорама (Национално такмичење за избор песме за Евровизију) и Евровизијама. Пред собом имам велику Европску турнеју и албум који ће бити попраћен с пуно синглова. Евровизија је за сада само одскочна даска.

Следеће године имаће велике планове, а открио је и шта очекује публику на истим.- Некако ме овај одговор увек буни, мислим да је то питање боље упућено некоме ко је био на нашем концерту, али ја могу рећи да могу очекивати 100% Лазање. То често значи претерано дивљање по стејџу, енергичан наступ попраћен високом продукцијом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas