Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРЕСТАЛА САМ ДА ВАСПИТАВАМ ДЕЦУ": Јелена Ђоковић о односу са Стефаном и Таром - "Расла сам уз њих"

Јелена Ђоковић искрено о родитељству и односу са Стефаном и Таром

1713863994_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Instagram-jelenadjokovicndf-.jpg
Фото: Атаиамгес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - јеленадјоковицндф
Oglas

Јелена Ђоковић увек је под будним оком јавности. Сваки корак се помно прати, а сваки пут када се појави у јавности све камере и блицеви уперене су у њу.

Иако многи имају замерки на њен стил живота, Јелена и њен супруг Новак Ђоковић не маре за туђа мишљења и непоколебљиви су у томе да граде свој живот на њихов начин.

Неколико пута мајка Новака Ђоковића, Дијана, истакла је да не разуме Јеленин стил живота и родитељства, који је у великој мери модеран, али и традиционалан. Истакла је да јој њихов начин припреме оброка није најјаснији, али да на снају и сина замерки нема.

Традиционално, а модерно

Јелена је отворено говорила о родитељству и изазовима у којима је била. Супруга Новака Ђоковића једном приликом је изјавила да би желела да заштити децу од негативног утицаја медија, али да се боји да неће успети у томе.

- Када гледамо децу познатих људи, некако смо према њима прилично критични. Како се понашају, какав су израз лица направили, с ким су… Жао ми је да тако нешто видим јер сви имамо право да проживимо различита искуства, па и да грешимо, и то је у реду. Као да се познатим личностима и њиховој деци грешке не праштају. Волела бих да моју децу заштитим, али нисам сигурна да ћу успети. То је њихов пут који ја морам да прихватим као такав. Рођени су у овој породици и то им је што им је - рекла је Јелена Ђоковић за Хелло магазин.

Она је признала да јој је тешко да разуме велику количину помешаних емоција које је осећала када је постала мајка. Била је уверена да ће се носити са свим изазовима родитељства са лакоћом, али када је осетила да је осећања и умор преплављују схватила је да ипак неће бити онако како је замислила.

- То ми је био највећи изазов. Да прихватим да је моје дете у ствари дошло на овај свет да живи свој живот, а не моје пројекције и шаблоне и наметнуте идеале, па чак ни моје трауме. Када сам то освестила, онда сам престала да их васпитавам. Онда сам кренула да растем са њима и уз њих… и то је процес који стално еволуира како пролазимо кроз различите фазе јер они, као и ми, нон-стоп се мењају - испричала је Новакова супруга, преноси Хелло.

Она често говори о родитељству и дели своја искуства, а једном приликом је гостујући на једном панелу, испричала да децу Стефана и Тару не васпитава батинама, што је изазвало полемике у јавности.

- Моја деца су прва генерација деце која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, моји баба и деда, Новакови такође. Стефан и Тара су прва генерација и верујем да ће то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности ‒ истакла је Јелена приликом гостовања на панелу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas