Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОН ЈЕ ШАМПИОН НАРОДА": Јелена Ђоковић сматра да је Новакова највећа победа то што га обични људи воле

Јелена Ђоковић открила како доживљава Новака и његову каријеру.

1729604126_Foto-Profimedia-Novak-i-Jelena.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, исписао је нове странице спортске историје. Иако су његови вечити ривали отишли у пензију, он још нема намеру да се преда и у томе има пуну подршку најближих, посебно супруге.

У великом интервјуу за „Ла Национ” Јелена Ђоковић открила је многе детаље који јавности нису познати, нешто што се дешава „иза кулиса”.

Свету је у најсвежијем сећању финални меч на Олимпијским играма у Паризу, када је коначно освојио једино одличје које му је недостајало у каријери – златну медаљу.

После победе прво је отрчао у ложу и загрлио чланове породице, у сузама. И Јелена је заплакала од среће.

Прочитајте Новак без ове житарице не излази на терен, а обожава је и Јелена - Намирница злата вредна
- Док се све то дешавало, помислила сам: ‘Боже, шта ће бити његов следећи циљ? Сигурно се неће зауставити на овоме. Шта даље?’. Дуго је чекао то злато – рекла је.

- Он је гигант и по физичкој и по духовној снази, инспирише ме. Ментални џин. И зато је успео да постигне много више него што је ико очекивао.

Заједно су већ 20 година, у браку од 2014, али она не крије да је и данас нервозна док прати Нолетове мечеве.

- Највише уживам на Вимблдону, много ми се свиђа. Има много зеленила, мирно је, ван центра града. И сви породично можемо да уживамо у времену које проводимо заједно, да се шетамо по парковима...

Јелена Ђоковић открила је и како она гледа на свог супруга.

- Када видимо шта се све дешава у свету, тенис је једна мала призма његовог живота и труди се да усрећи људе. Доноси срећу, доноси наду, то је оно што жели да остави за собом.

- Волим да га видим као шампиона обичних људи, не богатих. Он је обичан човек, породичан, долази из фамилије радника и сањара. Путује по свету и где год оде види се да инспирише људе, да траже неку сличност са њим.

- Тенис је скуп, луксузан спорт, спорт за богаташе, али су Новакови фанови нормални људи, они који имају обичне послове и не могу увек да долазе на његове мечеве, али када шеташ улицом, видиш раднике на градилишту како га дозивају. Сви га заустављају - додала је Јелена.

- Верујем да је то моћ и енергија да настави даље. Иако је освојио све што је могао, рекла бих да је његова највећа победа то што је шампион обичних људи. Шампион народа – истакла је његова супруга.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas