Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЗНАТО ТВ ЛИЦЕ С ВИШЕ ДИПЛОМА: Шта је од школе завршила Сања Маринковић?

Сања Маринковић је једно од најпознатијих телевизијских лица, а мало ко зна шта је завршила популарна водитељка.

1720174718_38748_sanja-more_orig.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Сања је завршила гимназију, а онда је похађала менаџмент где је и дипломирла на Вишој пословној. 

Касније је уписла још један факултет, па је студира финансијски менаџмент на којем је стекла и звање дипломираног менажера. 

Носила сам једне патике док их нисам развалила

Сања Маринковић је један период живота провела у Лондону, а памти ће то време по исцрпљујућем раду и штедњи.

- Радила сам и у пекари, и у продавници... Радила сам чак и по 10-12 сати, нема седења и носила сам стално једне патике и била сам јако штедљива, и како бих уштедела куповала сам само један помфирт. Знам да сам чувала баш те патике, које су се буквално развалила и донела их мами и тати и показала шта умем - открила је Маринковићева једном приликом у емисији "Премијера - ВИкенд Специјал".

 

Пет година сам радила на РТС за џабе

Водитељка се недавно осврнула на изјаву предузетнице Олгица Самоиловић, која је у једном подкасту рекла како младима саветује да раде и годину дана без пара ако имају прилику да раде у доброј фирми, ради искуства. 

Маринковићева је стала у одбрану Олгице, те се присетила својих почетака и навела како је пет година на РТС радила за џабе. 

- Та успешна предузетница је једна изузетно успешна млада жена која је све сама направила и мени је жао што је доживела линч и то од стране такозваних успешних жена и такозваних предузетница, зато што ја тачно знам коју је она поруку хтела да пошаље. Исту такву поруку су слали успешни мушкарци у истој тој емисији, па нико им није узео за зло. Велика подршка за Олгицу. Она мења слику Србије, дефинитивно је понос града Лознице - истакла је Сања Маринковић, па додала:

- Ја сам радила на РТС-у  као хонорарни сарадник, пет година без и једног динара, не зато што сам то желела и што се то подразумевало, већ зато што је РТС био државна установа, нико није имао адекватне плате, биле су санкције. Сви смо радили за изузетно мали новац, ми хонорарци смо радили ни за шта, временом сам ја касније успела то да наплатим. Искуство које сам тамо стекла ми се много исплатило, мој рад је био због искуства и заната - закључила је водитељка недавно.

(Србија Данас)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas