Oglas
· · Komentari: 0

POZNATO TV LICE S VIŠE DIPLOMA: Šta je od škole završila Sanja Marinković?

Sanja Marinković je jedno od najpoznatijih televizijskih lica, a malo ko zna šta je završila popularna voditeljka.

1720174718_38748_sanja-more_orig.jpg
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Sanja je završila gimnaziju, a onda je pohađala menadžment gde je i diplomirla na Višoj poslovnoj. 

Kasnije je upisla još jedan fakultet, pa je studira finansijski menadžment na kojem je stekla i zvanje diplomiranog menažera. 

Nosila sam jedne patike dok ih nisam razvalila

Sanja Marinković je jedan period života provela u Londonu, a pamti će to vreme po iscrpljujućem radu i štednji.

- Radila sam i u pekari, i u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalila i donela ih mami i tati i pokazala šta umem - otkrila je Marinkovićeva jednom prilikom u emisiji "Premijera - VIkend Specijal".

 

Pet godina sam radila na RTS za džabe

Voditeljka se nedavno osvrnula na izjavu preduzetnice Olgica Samoilović, koja je u jednom podkastu rekla kako mladima savetuje da rade i godinu dana bez para ako imaju priliku da rade u dobroj firmi, radi iskustva. 

Marinkovićeva je stala u odbranu Olgice, te se prisetila svojih početaka i navela kako je pet godina na RTS radila za džabe. 

- Ta uspešna preduzetnica je jedna izuzetno uspešna mlada žena koja je sve sama napravila i meni je žao što je doživela linč i to od strane takozvanih uspešnih žena i takozvanih preduzetnica, zato što ja tačno znam koju je ona poruku htela da pošalje. Istu takvu poruku su slali uspešni muškarci u istoj toj emisiji, pa niko im nije uzeo za zlo. Velika podrška za Olgicu. Ona menja sliku Srbije, definitivno je ponos grada Loznice - istakla je Sanja Marinković, pa dodala:

- Ja sam radila na RTS-u  kao honorarni saradnik, pet godina bez i jednog dinara, ne zato što sam to želela i što se to podrazumevalo, već zato što je RTS bio državna ustanova, niko nije imao adekvatne plate, bile su sankcije. Svi smo radili za izuzetno mali novac, mi honorarci smo radili ni za šta, vremenom sam ja kasnije uspela to da naplatim. Iskustvo koje sam tamo stekla mi se mnogo isplatilo, moj rad je bio zbog iskustva i zanata - zaključila je voditeljka nedavno.

(Srbija Danas)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas