Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната глумица се ПРЕПОЛОВИЛА: Погледајте како је смршала 60 КИЛА (ФОТО)

Барби Фереира драстично је смршала у очајничком покушају да „ревитализује“ своју холивудску каријеру која је почела да се гаси након што је напустила серију „Еуфорија“, тврде извори.

1725610582_Ket-Euforija.jpg
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Глумица Барби Фереира, правог имена Барбара Фереира, коју је шира јавност заволела као симпатичну буцку у хит-серији „Еуфорија“, сетом нових фотографија на Инстаграму поново је покренула полемике. Знатижељни фанови питају се да ли је за фантастичну трансформацију заслужан лек за дијабетес који се масовно користи за мршављење.

Барби се не осврће на коментаре, а извори блиски младој звезди тврде да се преполовила како би свету показала да је одлучна да успе у често веома суровој филмској индустрији

Како је смршала Барби Фереира?

„Откако је напустила „Еуфорију“, могућности за Барби нагло су пресушиле. Знала је да нешто мора да учини“, открио је инсајдер за Даилy Маил.

„Да бисте добили улогу у Холивуду морате да изгледате као холивудска дива. Колико год то звучало плитко, нажалост је тако“.

„Смршала је да би оживела каријеру и боље истакла свој таленат. Њена жеља да успе у филмској индустрији је огромна“.

„Ново тело Берби Фереире био је начин да се каже: Хеј, ово сам ја сада и спремна сам да радим!“.

„Она просто жели да буде у могућности да игра и се*си улоге и учиниће све да то и оствари. Популарни лек нуди лак начин да се то постигне“.

Други извор је додао: „На који год начин да је смршала, Барби ужива у пажњи која јој се придаје“.

 

Фереира је почетком недеље са 5 милиона пратилаца на Инстаграму поделила нове фотографије које сведоче о запањујућем губитку килограма.

Фанови су јој честитали на трансформацији, али су убрзо, једно за другим, почела да се нижу питања – шта се крије иза невероватног мршављења.

Неко се нашалио: „Богати људи имају популарни лек, а ми бодy поситивитy“.„ЊЕНО тело, ЊЕНЕ одлуке! Штета што неки људи прихватају себе кроз идентификацију, повезивање и упоређивање са њом, то није ЊЕНА одговорност“, љутито је поручио један пратилац.

Барби Фереира глумила је средњошколку Кет у 16 епизода „Еуфорије“, од 2019. до 2022. године, када је на Инстаграму саопштила да напушта пројекат. Њен одлазак поклопио се са гласинама о тензији на сету коју је наводно имала са кретором серије Семом Левинсоном.

Жена 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas