Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕВАЧИЦА ОТКРИЛА ШОК ДЕТАЉЕ: Ако има више од договорене цифре онда то иде менаџеру или новац дели са музичарима

Сара Рељић проговрила ислрено о бакшишу и естради

1729495912_Pevacica.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Певачица Сара Рељић је популарност стекла у музичком такмичењу „Пинкове звезде“, а данас је позната као "краљица бакшиша" и певачица која је ангажована на већини ромских прослава.

Она је сада открила да јој надимак који би многима импоновао понекад одмаже више него што помаже.

- Смета када треба да снимим спот, па људи мисле да сам милионерка, траже већу цену. Разочарана сам у доста људи са сцене, само хоће да одеру некога, они мисле да ми зарађујемо пуно, а то уопште нису неке паре, то се све дели. Када сам у клубу или када су гостовања у питању рекла сам да паре од бакшиша иду само мени. Некада музичари траже 1000 евра за свирку, што није мала цена, али онда га фиксирам и то је то.

Сара је овом приликом открила и колико новца може да се заради на ромским весељима.

- Што се тиче ромских весеља, пре 10 година је кренула та прича да погодиш цену и толико добијеш. Бакшиш који се добије је добар за менаџера који је договорио да ми ту певамо, јер из тог бакшиша може да нас исплати. Ако има више од договорене цифре онда то иде менаџеру или новац дели са музичарима, ја у то не улазим. Нисам никада доживела да је менаџер рекао да ако сам заказала свирку да певам за 1000 евра, а кроз руке ми је прошло 6000 евра, и никада ме нико није частио да каже ‘зарадила си десет пута више, ево ти’ зато ћу од сада да наплаћујем своју цену, а бакшиш који узмем иде мени.

Курир 

Бонус видео

 

вПратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas