Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Они важе за један од најскладнијих парова, упознали су се у популарном такмичењу, а данас имају троје деце: "Често смо радили заједно и тако је све и почело"

Певачки пар, Ивана Павковић и Петар Митић, није ни слутио да ће им такмичење променити живот из корена

1724143434_cfc93c3e1da5f87f9b64033015fcc78b53907211.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Певачици Ивани Павковић такмичење „Звезде Гранда“ потпуно је променило живот.

Не само да јој је тада започела музичка каријера, већ је ту упознала и свог животног партнера, певача Петра Митића, са којим је данас у складном браку у којем имају троје деце.

Ивана је признала да није ни у најлуђим сновима могла да претпостави да би између Петра и ње могле да засијају лубавне искре.

-Нисам о томе уопште размишљала. Као одговорна особа била сам фокусирана искључиво на то шта ћу певати у наредном кругу. Велики сам тремарош и радила сам на томе како то да победим, нисам уопште гледала око себе никога, па чак ни на тој турнеји касније. Некако смо били млади, баш смо се дружиили. Било нам је много лепо и нисам имала, што би се рекло, ни у малом мозгу да ће се десити нешто, са Петром поготово, јер ми смо умели да разговарамо и о његовој вези и о мојој вези тадашњој. Имали смо неки другарски однос – испричала је Ивана за Гранд.

Певачица је открила и како је после тог дружења ипак планула љубав између ње и Петра.

- Онда су се тако десиле неке околности. Често смо радили заједно и тако је све и почело. Наступали смо сами заједно, чини ми се сваког четвртка на једном сплаву и тако смо се зближили. Четвртак је прави дан за љубав, код нас се тако десило (смех) – открила је Ивана.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas