Oglas
· · Komentari: 0

Oni važe za jedan od najskladnijih parova, upoznali su se u popularnom takmičenju, a danas imaju troje dece: "Često smo radili zajedno i tako je sve i počelo"

Pevački par, Ivana Pavković i Petar Mitić, nije ni slutio da će im takmičenje promeniti život iz korena

1724143434_cfc93c3e1da5f87f9b64033015fcc78b53907211.jpg
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Pevačici Ivani Pavković takmičenje „Zvezde Granda“ potpuno je promenilo život.

Ne samo da joj je tada započela muzička karijera, već je tu upoznala i svog životnog partnera, pevača Petra Mitića, sa kojim je danas u skladnom braku u kojem imaju troje dece.

Ivana je priznala da nije ni u najluđim snovima mogla da pretpostavi da bi između Petra i nje mogle da zasijaju lubavne iskre.

-Nisam o tome uopšte razmišljala. Kao odgovorna osoba bila sam fokusirana isključivo na to šta ću pevati u narednom krugu. Veliki sam tremaroš i radila sam na tome kako to da pobedim, nisam uopšte gledala oko sebe nikoga, pa čak ni na toj turneji kasnije. Nekako smo bili mladi, baš smo se družiili. Bilo nam je mnogo lepo i nisam imala, što bi se reklo, ni u malom mozgu da će se desiti nešto, sa Petrom pogotovo, jer mi smo umeli da razgovaramo i o njegovoj vezi i o mojoj vezi tadašnjoj. Imali smo neki drugarski odnos – ispričala je Ivana za Grand.

Pevačica je otkrila i kako je posle tog druženja ipak planula ljubav između nje i Petra.

- Onda su se tako desile neke okolnosti. Često smo radili zajedno i tako je sve i počelo. Nastupali smo sami zajedno, čini mi se svakog četvrtka na jednom splavu i tako smo se zbližili. Četvrtak je pravi dan za ljubav, kod nas se tako desilo (smeh) – otkrila je Ivana.

(Grand)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas