Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нови детаљи смрти Лијама Пејна: Неколико ствари још увек мистерија

Лијам Пејн, певач групе "Оне дирецтион", преминуо је 16. октобра приликом пада са терасе трећег спрата холета у коме је одсео у Буенос Ајресу где је био на одмору са девојком. Детаљи његове смрти се још увек истражују, а фанови се широм света опраштају од Лијама.

1730022501_129e3df5f6b6c6c230aa6f07aafb975ee3204fcb.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Полиција у Аргентини наставља да истражује трагедију, али власти и обожаваоци имају неколико важних питања, укључујуц́и и зашто је поп сензација остала сама и без свог телохранитеља, пише Мирор.

Алберто Крешенти, шеф државног система хитне медицинске помоц́и, потврдио је да је певач пао у унутрашње двориште хотела ЦасаСур Палермо. Говорец́и за аргентински ТВ канал Тодо Нотициас прошле недеље, Крешенти је рекао:

- Неколико минута касније стигао је тим за хитне случајеве који је потврдио смрт овог човека за кога смо касније сазнали да је из музичке групе. Имао је тешке повреде и није било начина да се било шта уради.

Лиамов отац Џеф (66) је прошлог петка одлетео у Аргентину да организује пренпс тела свог сина, али још увек није познато када ц́е се вратити у Велику Британију где ће бити сахрањен.

У првом извештају је одлучено да је Лиам био изложен разним лековима, али је наглашено да почетни резултати не нуде тачно очитавање о томе колико је циркулисало у његовом телу када је умро, пише Мирор.

Верује се да коначна анализа траје између десет и 15 дана од тренутка смрти, али може потрајати и дуже. Истражитељи такође трагају за подацима из мобилног телефона, рачунара и сигурносних камера.

Лијам је оставио велики траг у музичкој индустрији, писао је бројне текстове за "Оне дирецтион", а његове нумере броје милионске прегледе.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas