Oglas
· · Komentari: 0

Novi detalji smrti Lijama Pejna: Nekoliko stvari još uvek misterija

Lijam Pejn, pevač grupe "One direction", preminuo je 16. oktobra prilikom pada sa terase trećeg sprata holeta u kome je odseo u Buenos Ajresu gde je bio na odmoru sa devojkom. Detalji njegove smrti se još uvek istražuju, a fanovi se širom sveta opraštaju od Lijama.

1730022501_129e3df5f6b6c6c230aa6f07aafb975ee3204fcb.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Policija u Argentini nastavlja da istražuje tragediju, ali vlasti i obožavaoci imaju nekoliko važnih pitanja, uključujući i zašto je pop senzacija ostala sama i bez svog telohranitelja, piše Miror.

Alberto Krešenti, šef državnog sistema hitne medicinske pomoći, potvrdio je da je pevač pao u unutrašnje dvorište hotela CasaSur Palermo. Govoreći za argentinski TV kanal Todo Noticias prošle nedelje, Krešenti je rekao:

- Nekoliko minuta kasnije stigao je tim za hitne slučajeve koji je potvrdio smrt ovog čoveka za koga smo kasnije saznali da je iz muzičke grupe. Imao je teške povrede i nije bilo načina da se bilo šta uradi.

Liamov otac Džef (66) je prošlog petka odleteo u Argentinu da organizuje prenps tela svog sina, ali još uvek nije poznato kada će se vratiti u Veliku Britaniju gde će biti sahranjen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

U prvom izveštaju je odlučeno da je Liam bio izložen raznim lekovima, ali je naglašeno da početni rezultati ne nude tačno očitavanje o tome koliko je cirkulisalo u njegovom telu kada je umro, piše Miror.

Veruje se da konačna analiza traje između deset i 15 dana od trenutka smrti, ali može potrajati i duže. Istražitelji takođe tragaju za podacima iz mobilnog telefona, računara i sigurnosnih kamera.

Lijam je ostavio veliki trag u muzičkoj industriji, pisao je brojne tekstove za "One direction", a njegove numere broje milionske preglede.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas