Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊИХОВА БАЈКА БЕЗ "ХЕПИ ЕНДА": Зашто нас је растанак Бена Афлека и Џенифер Лопез растужио

Када смо пре три године сазнали да су Џенифер Лопез и Бен Афлек после 20 година поново заједно сви смо поверовали да велике љубави заиста имају "хепи енд".

1724239184_96edda14a8605f322d0e9f43fb97a53e9d76be4d.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Вест која је обишла медије да се пар разводи многе је растужила - зашто кад је то још један холивудски развод? Можда зато што су се многи су поистоветили са паром, који је обновио свој однос и показао да права љубав заиста нађе начин да се оствари. Некима је и лакнуло да се вечито тужни Бен "решио" амбициозне певачице и "токсичне везе".

"Љубавна прича Бена и Џенифер је завршена", "Џенифер Лопез поднела захтев за развод", "Бенифер је поново готов " су били неки од наслова који су преплавили стране медије и друштвене мреже у ноћи иза нас. Свима је јасно да је сад и званично да се славни пар разводи иако је месецима уназад било шушкања да популарна Џеј-Ло и Бен нису више заједно. Колико год нама њихови животи деловали далеко и колико год немамо појма шта се заиста дешава иза нечијих затворених врата, љубавна прича Џенифер Лопез и Бена Афлека је била многима нада да права љубав ипак нађе начин да се оствари. "Љубав је лепа. Љубав је блага. И испоставило се да је љубав стрпљива. Двадесет година стпљива", рекла је Лопез након њиховог венчања у Лас Вегасу 2022.

Како је све почело

Кренимо од почетка и давне 2002. године, када је Бен је запросио Џенифер. Пар је одлагао венчање све до 2004. када се званично растао. У међувремену, тачније све до 2021. остварили су се у улози родитеља, били у браковима, градили су успешне каријере. И онда, пре три године снажна "селебрети" детонација одјекнула је светом - популарни двојац "Бенифер" је добио другу шансу, тачније певачица и глумац су почели поново да се виђају. Ова вест је дошла брзо после пандемије и карантина и многима је огрејала душу. 

Венчали се два пута, многима дали веру у велику љубав

Срећи није било краја - пар никад заљубљенији, посећују заједно важне догађаје, загрљени су где год се појаве. Колико су желели да овековече своју љубав говори чињеница да су се 2022. године венчали два пута - први пут је то било у строгој тајности у Лас Вегасу, а други пут на раскошној церемонији на његовом имању у Џорџији и то пре тачно две године.

"Сада смо старији, паметнији смо, имамо више искуства, налазимо се на различитим местима у нашим животима, сада имамо децу и морамо да будемо веома свесни тих ствари", говорила је Лопезова.

За сва сломљена срца и несрећне љубави, оно што смо могли да видимо из медија који су у стопу пратили славни пар давало је утеху и веру да приче о великим љубавима ипак нађу пут да се остваре.

Друга шанса и крај

Гледали смо их како се смашкају са црвеног тепиха, држећи се за руку седе на свечаним вечерама. Папарацо фотографије су давале привидни увид да им "цветају руже", али после извесног времена осмех на њиховим лицима је постао кисео, а све ређе смо их виђали заједно.

Нагађало се да је крај, али званична објава је јуче дефинитивно потврђена. Неки сматрају да је морало до тога да дође, јер су сматрали да Бен и Џенифер ипак нису једно за друго. Као разлог истичу се њене претеране амбиције које нису у складу са његовом повученошћу, али то су само нагађања. 

Са друге стране, многи су тужни због њиховог разлаза, јер прича о вечној великој љубави и другој шанси се разбила у парампарчад. Оно што можемо да тврдимо на основу медијске слике најбоље констатује новинарка "Гардијана" - она је сада можда најпознатија по томе што је Џеј-Ло, Џени из блока, а он углавном по томе што скоро увек изгледа тужно. 

Јесмо тужни, али...

Колико год се осећали и ми са њима тужно и одмахивали главом да срећан крај ипак не постоји требало би имати у виду да је свака љубав прича за себе и да ми нисмо ни Џенифер ни Бен, већ да имамо своју реалност и своје љубави. Можда ће те наше љубави бити са срећним крајем, можда неће - ми то не знамо, али вера и нада би ипак требало да постоје. Наука каже да би најприближнији одговор на питање да ли романтична љубав може потрајати био - можда.

Жеља и страст у дугим односима су одрживији него што се пре претпостављало. Људи који су у дугим и љубавним везама имају задовољавајући сексуални живот, што се објашњава усклађеношћу у таквим односима. Нова наука о љубави, која се развила у последњих десет година, променила је схватање љубави као пролазне фазе. Истраживања показују да је љубав логичан код за преживљавање, а разумевање и испуњавање емоционалних потреба партнера кључ је дуготрајне љубави. 

(РТ)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas