Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њих двојица су синоћ освојили Венецију: Годинама раде заједно, а ево шта је Џорџ Клуни рекао о снимањима са Бредом Питом

Када се две легенде нађу на филмском платну, то не може да не заинтригира гледаоце широм света.

1725280206_profimedia-0903795150.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џорџ Клуни и Бред Пит су синоћ на 81. међународном филмском фестивалу у Венецији промовисали свој нови филм, "Вукови".

Џорџ (63) се овом приликом осврнуо на дугогодишње пријатељство са Питом (60), а то није могло да прође без мало шале:

- Нема ништа добро у томе. Све је то катастрофа - почео је шаљиво Клуни за Пипл и додао:

- Забавно је радити са људима које заиста добро познајеш.

Џорџ се осврнуо и на недавни чланк Њујорк Тајмса у којем извори тврде да су он и Пит добили по 35 милиона долара за своје улоге у поменутом филму.

- Занимљив чланак и који год да је његов извор за нашу плату, у питању су милиони и милиони и милиони долара мање од онога што је пријављено. И то говорим само зато што мислим да је лоше за нашу индустрију. Мислим да је то страшно, онемогуц́иц́е снимање филмова.

У најновијем издању ГК-а, Џорџ и Пит су такође говорили о свом пријатељству и били су искрени о томе како подржавају један другог.

- Дуго смо пријатељи и забавно је јер се такође с времена на време проверавамо, што је важан део овога. Ствари се компликују у животу и увек морате да се уверите да су сви добро - рекао је Клуни, а Пит је додао да се обраћа Џорџу када има неки проблем.

- Зовем Џорџа у бројним приликама када ствари постану тешке - рекао је.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas