Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДА АРНЕРИЋ ЈЕ ЛУДЕЛА ЗА ОВИМ ПЕВАЧЕМ: Своје симпатије према њему никада није крила

Живот глумице привлачио је много пажње

1721996826_21d3d946769068b160c57eedf8c7e4e925556ca1.jpg
Фото: П. Милошевић
Oglas

Покојна Неда Арнерић која је важила за једну од најлепшим глумицама за којом је лудело на хиљаде младића широм бивше Југославије, желела је Чолу до те мере да га је наводно пратила.

Ове наводе потврдио је Здравков дугогодишњи менаџер и пријатељ, Велибор Џаровски.

- Била је луда за њим. Рекла је да ће да се убије ако не буде са њим. Међутим, Чола ми је рекао, пусти то, она је у некој дугој вези. Он није хтео да се меша ни у чију везу. Међутим, она нас је излуђивала. Ми на морској турнеји, она за нама. Били смо у Цавтату, кад је дошла. Балкони у хотелу су нам били близу и она позове да дођемо на кафу преко балкона, али ја нисам смео, јер се плашим висине, а Чолић јој каже јеси ли ти нормална сви знају и тебе и мене. После тога годинама нисмо разговарали с њом - рекао је Џаровски.

Покојна глумица је и сама признала да је као клинка била заљубљена у Чолу, али и у многе друге музичаре.

- Сваки месец сам мењала музичаре у које сам се заљубљивала. Прво је у мом животу био Зоран из Црних бисера, па Ђани из Златних дечака, па Виктор из Робота, па Дражен из Црвених кораља. Свих сам се сетила, хахаха, браво, Недо - рекла је једном приликом Неда и додала:

- Али, то су биле, како би се рекло - симпатије. То су ми биле неостварене љубави. Свиђали су ми се и Бреговић и Чолић. Чола је претпостављао. Била сам можда и помало отворена. Али имала сам комплекс што сам најмлађа. И додавала сам године. Гледали су ме као клинку и нису ме узимали за озбиљно. Верујем да је Бијело дугме мислило: 'Шта ће нам ова клинка да нам се качи на врат?' А ја сам била клинка са озбиљним занимањем. Са филмском биографијом од шест и седам филмова.

Неда је пронађена мртва у свом стану на Врачару 10. јануара 2020. године, а узрок смрти није саопштен. Глумица је умрла на дан када би њен покојни супруг прослављао рођендан. Иза себе је оставила више од 100 филмова, а одиграла преко четрдесет улога у позоришту.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas