Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕРОТСКА СЦЕНА ЗБОГ КОЈЕ ЈЕ "ГОРЕЛА" ЦЕЛА ЈУГОСЛАВИЈА: Ево како су је снимили и шта им је било најтеже

Филм "Мој тата на одређено време" у биоскопима се појавио давне 1982. године.

1721554938_lju.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Осим што је окупио сјајну глумачку екипу био је и један од ретких филмова у којем су се, у то време, могле видети секси сцене међу главним глумцима.

Глумачку поставу чинили су Милена Дравић, Неда Арнерић, Љубиша Самарџић, Борис Дворник, Бата Живојиновић, Сека Саблић, Никола Којо и Гала Виденовић.

Неда је у филму тумачила лик професорке физичког васпитања у једној школи, а Љубиша наставника који је на бироу и чека да добије посао у истој школи. Њих двоје се тако упознају и почињу да флертују једно с другим.

Остала је упамћена легендарна сцена из филма када њих двоје одлазе у сауну. Неда је у купаћем костиму док Љубиша срамежљиво седи поред ње обучен од главе до пете. Глумица која је тада важила за секс симбол успева да га орасположи и на крају га наговара да се скине.

Током ове секси сцене Неда и Љубиша се смеју, додирују, прскају водом и то је била филмска сцена о којој се највише писало у медијима те године широм бивше Југославије.

Више пута током каријере Неда је причала да јој није било тешко да сними такву сцену јер је пре тог филма радила много слободније еротске сцене.

С друге стране, Љубиша је једном приликом рекао да му је помало било непријатно.

- Знате, нисам ја током каријере снимао много секси и слободних сцена. Поред мене је седела Неда, која је права дама и искрено није ми било свеједно. Волим и поштујем жене и трудио сам се да то урадимо што проферсионалније могуће. Најтеже је било да изгледамо потпуно опуштено и природно током снимања те сцене - испричао је Љубиша једном приликом.

Љубиша Самарџић преминуо је 8. септембра 2017. године, а Неда Арнерић 10. јануара 2020. године.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas