Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОМЕНАТ КАДА ЈЕ БРАК ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ И БЕНА АФЛЕКА ПРОПАО: Тренутак који је давао назнаке да је заједнички живот осуђен на пропаст

Тренутак који је пресудио у браку Џенифер Лопез и Бена Афлека, десио се на њиховом меденом месецу.

1726052605_123123.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Брачне невоље Џенифер Лопез и Бена Афлека почеле су још на меденом месецу, што се сматра да је тренутак када је њихов брак већ давао назнаке да је осуђен на пропаст.

Оснивачица Делоле од 55 година и 52-годишњи добитник Оскара, нису имали сјајан почетак, јер се прича да је Бен био незадовољан медијском пажњом око њихове нове везе током лета 2022. године.

Извор је рекао за "Пејџ сикс": "Када нису били пред камерама. Једва би разговарали једни с другима током онога што је требало да буде најсрец́није време у њиховом животу."

То још једном подгрева гласине у јавности да су они били под некаквим уговором који би требао да подигне њихове каријере које су полако кренуле да падају.

Бен је како наводе, био веома незадовољан количиниом славе коју има Џенифер Лопез, јер је то утицало на његову приватност и процес борбе против зависности од алкохола.

Додали су: "Он не жели сву драму која долази са тим у свом дому", рекао је извор.

Њихов однос приватно био је веома тих и не баш савршен, иако је често деловало као да је све у реду у јавности. Изгледа да је пар желео само слику дивног брака, док је стварност била потпуно другачија.

Ствар која је закуцала последњи ексер у ковчег, био је моменат када је Бен Афлек пазарио вилу тачно на рођендан Џенифер Лопез. Тада су спремили папире за развод, али су одложили процес због тога што је Џенифер била јако узнемирена због свега.

Џенифер Лопез је 21.августа поднела званично захтев за развод.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas