Oglas
· · Komentari: 0

MOMENAT KADA JE BRAK DžENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA PROPAO: Trenutak koji je davao naznake da je zajednički život osuđen na propast

Trenutak koji je presudio u braku Dženifer Lopez i Bena Afleka, desio se na njihovom medenom mesecu.

1726052605_123123.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bračne nevolje Dženifer Lopez i Bena Afleka počele su još na medenom mesecu, što se smatra da je trenutak kada je njihov brak već davao naznake da je osuđen na propast.

Osnivačica Delole od 55 godina i 52-godišnji dobitnik Oskara, nisu imali sjajan početak, jer se priča da je Ben bio nezadovoljan medijskom pažnjom oko njihove nove veze tokom leta 2022. godine.

Izvor je rekao za "Pejdž siks": "Kada nisu bili pred kamerama. Jedva bi razgovarali jedni s drugima tokom onoga što je trebalo da bude najsrećnije vreme u njihovom životu."

To još jednom podgreva glasine u javnosti da su oni bili pod nekakvim ugovorom koji bi trebao da podigne njihove karijere koje su polako krenule da padaju.

Ben je kako navode, bio veoma nezadovoljan količiniom slave koju ima Dženifer Lopez, jer je to uticalo na njegovu privatnost i proces borbe protiv zavisnosti od alkohola.

Dodali su: "On ne želi svu dramu koja dolazi sa tim u svom domu", rekao je izvor.

NJihov odnos privatno bio je veoma tih i ne baš savršen, iako je često delovalo kao da je sve u redu u javnosti. Izgleda da je par želeo samo sliku divnog braka, dok je stvarnost bila potpuno drugačija.

Stvar koja je zakucala poslednji ekser u kovčeg, bio je momenat kada je Ben Aflek pazario vilu tačno na rođendan Dženifer Lopez. Tada su spremili papire za razvod, ali su odložili proces zbog toga što je Dženifer bila jako uznemirena zbog svega.

Dženifer Lopez je 21.avgusta podnela zvanično zahtev za razvod.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas