Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРКО ЈАРИЋ МОРАО ДА СЕ ПРЕСЕЛИ: Некадашњи кошаркаш спаковао кофере и отишао због Адриане Лиме и њеног новог изабраника

Наш бивши кошаркаш, Марко Јарић својевремено је успео да освоји срце најлепше жене света Адријане Лиме. Међутим, њихова љубав није опстала, а након развода остали у коректним односима и заједно брину о њиховим наследницама

1720003397_Foto-Profimedia-Jaric.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Адриана Лима је након развода од Марка Јарића наставила даље, а новом партнеру продуценту Андреу Лемерсу родила сина.

Марко Јарић је, иначе, годинама живео у Мајамију, тамо је имао луксузну вилу, међутим, због бивше супруге је морао да се одсели одатле.

Када је Адриана Лима започела везу са садашњим партнером, познатим продуцентом, са ћеркама се преселила у Лос Анђелес, што је био велики проблем за Марка Јарића јер није могао тако често да виђа своје наследнице.

Он је тада одлучио да се пресели у Лос Анђелес, како би био у близини својих наследница.

Насх (Неш) Суботић који је познат у финансијским круговима у Србији због посла којем се бави у САД, а врата шире јавности отшкринуо је тек недавно укључивањем познатог бившег кошаркаша Марка Јарића у свој бизнис, који већ 17 година развија „преко баре“.

Он је између осталог потврдио и да се Марко Јарић недавно одселио у Лос Анђелес.

- Марка Јарића сам регрутовао годину дана. Знао сам га још од деведесетих када смо играли кошарку у Србији, а онда неко време нисмо били у контакту. Пре годину дана се преселио у Лос Анђелес и поново смо се повезали. Он није учио финансије, али га пуно поштујем јер је и сам озбиљан предузетник и успешан је у бизнису. Регрутовао сам га како би ми помогао да уђем у свет спорта и забаве. Има пуно веза у том свету и познаје пуно људи“, објашњава Насх Суботић за Форбес Србија.

Марко и Лима имају две ћерке

Њих двоје су започели романсу, а 12. јуна 2008. године Марко је верио манекенку на њен 27. рођендан. Следеће године, 14. фебруара, 2009. изговорили су судбоносно “да” на интимној церемонији у Џексон Холу, држава Вајоминг. Венчању су присуствовали само кумови и неколико најближих пријатеља.

- Желимо да се венчамо и по верским обичајима, али смо заузети око бебе па сматрамо да тренутно није време за то. Ипак, сигурно је да ћемо се венчати и у православној и у католичкој цркви, али не гарантујем да ће то бити у Србији и Бразилу - причао је кошаркаш.

Из брака су добили две ћерке, али је потом дошао крах брака. О њиховом разводу много се спекулисало о томе шта је разлог, те се у медијима писало да је Јарић преварио супругу. Да су успели да сачувају љубав, данас би славили 15 година брака, на Дан заљубљених.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas