Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРВИ СУСРЕТ ЈЕ БИО ПРЕСУДАН: Како је Марко Јарић успео да освојио Адријану Лиму?

Љубава прича која није имала срећан крај

1718175359_8764ed1cdebd671885b7b03dee7efeea5c74ab94.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Једна од најлепших жена света Адријана Лима, данас прославља 43. рођендан. Славна манекенка, која је дуго година била српска најка, једно је од омиљених лица на свим модним ревијама.

Њен приватни живот одувек је био интересантан медијима, а када је започела романсу са кошаркашем Марком Јарићем постали су тема свих светских медија.

Љубав на први поглед

Срби су били поносни на то што је атрактивна Бразилка пала на горостасног Србина, светски медији су се питали ко је младић који је освојио срце недостижне лепотице.

У једном од интервјуа, Лима је говорила о томе чиме ју је Марко освојио, а овакве хвалоспеве свако би пожелео да чује.

@атјцлипс Адриана Лима талкинг абоут хер (ноw еx) хусбанд, Марко Јарић #адрианалима #маркојариц #адриана #супермодел @АдрианаЛима ♬ Готх - ВицСхеик

- Предиван је, мислим да је веома паметан и има фантастичан смисао за хумор. Марко је Србин, упознали смо се пре неколико година захваљујући заједничком пријатељу. Била је то љубав на први поглед - почела је причу Адријана док јој осмех није силазио са лица.

Из ове велике љубави добили су две ћерке које су назвали Сијена и Валентина. О томе какав је Јарић као отац и супруга, Лима је говорила само у суперлативу.

- Он је диван отац и диван супруг. У свему ми помаже и подржава ме. Ја сам веома срећна жена - тврдила је Лима.

Љубав и крах

Судбоносно да изговорили су 2009. године на Дан заљубљених и добили две ћерке, али су седам година касније ставили тачке на њихову љубав. Вест о разводу саопштили су заједно, а онда су у јавности кренуле да круже различите приче о разлозима за крах брака.

Од потенцијалног неверства Јарића, до њеног расипништва теорија је било мног, а упркос бројним спекулацијама о разлозима краха љубави њих двоје демантовали су све наводе.

Њих двоје остали су у пријатељским односима, првенствено због ћерки. Адријана је пре две године постала мајка трећи пут, када је на свет донела сина са филмским продуцентом Андреом Лемарсом.

Након Адријане Јарић је наставио да живи веома буран љубавни живот. Спајали су га са бројним лепотицама, а на списку су се нашле чак и бивше познатих глумаца, водитељке...

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas