Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како данас изгледа чувена Есмералда? Одала се пороцима и повукла на врхунцу популарности (ФОТО)

Сећате се мексичке глумице која је тумачила лик Есмералде?

1725268144_89348e95a36bd023bea56a5a62472dc53922dad5.jpg
Фото: Yоутубе/принтсцреен /Есмералда
Oglas

Мексичка глумица Летиција Калдерон дубоко се урезала у памћење многобројних људи које су крајем 90-их посвећено седели испред телевизијских екрана и пратили расплет љубави Есмералде и Хосеа Арманда.

Генерације које су 90-их седеле испред телевизијских екрана са сетом се присећају данас култне теленовеле "Есмералда" у којој је насловну улогу играла мексичка глумица Летиција Калдерон (56).

Тада 26-годишња Летиција освојила је срца публике у улози слепе девојке одрасле у шумској колиби коју је при порођају старица заменила са својим сином јер је газда желео мушко дете. Ову децу годинама касније судбина поновно спаја, овај пут као одрасле људе, те се између њих рађа романса.

Колико се те 1997. године ова серија помно пратила сведочи информација да су се гледаоци молили за Есмералду, а они најзагриженији фанови плаћали и мису.

Тешко се носила са славом

Ова улога Калдерон је донела светску славу с којом се тешко носила. Наиме, Летиција је у једном интервју признала како, за разлику од лика Есмералде, није увек правила праве потезе у животу и открила је да је прошла кроз пакао дроге.

Док је била на врхунцу славе, почела је да се дрогира и узимала је кокаин све до тренутка када јој је пријатељица од предозирања преминула на рукама.  

- Тада сам одлучила да морам да престанем и пријавила сам се на одвикавање - отворено је проговорила о борби са личним демонима.

Ни у љубавном животу јој нису цветале руже

Иза себе има два брака. Први пут се удала 1997. за Марка Лопеза, али њихов брак није потрајао те су се развели након две године. Три године касније Летиција се поновно удаје, овај пут за адвоката Хуана Колада, с којим је добила синове близанце, Луцијана и Карлоса.

Међутим, и на том подручју је била приморана на животну борбу кад је 2005. сазнала да Луцијан болује од Дауновог синдрома.

Тим поводом свом сину је посветила и књигу симболичног наслова 'Анђео у мом животу'.

Што се тиче каријере, популарност Есмералде се никад није поновила, а 2012. је чак одлучила да се повуче с телевизијских екрана и три године живела је повучено са синовима.

Почетком 2015. прихватила је улогу у једној теленовели и изненадила је обожаватеље колико се променила током година.

Данас је поновно активна у свету телевизијске глуме, а обожаватељи могу да је гледају у серији "Ми амор син тиемпо" која је с приказивањем почела ове године.

Летиција глуми и у Нетфликсовој серији "Тхе Суррогацy".

Такође, данас Летиција живи потпуно другачијим животом у односу на турбулентне дане с врхунца њене каријере. Пороке је заменила миром и бригом о породици, коју често дели на својим друштвеним мрежама.

(Б92/ Вечерњи.хр)

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas