Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ ОТКРИЛА КОЛИКО ЗАРАЂУЈЕ НА САТ: Цифра ће вас потпуно ШОКИРАТИ

Водитељка себе сматра бизнис женом, а сума коју успе да заради за сат времена је позамашна.

1726908759_Jovana-jEREMIC.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Водитељка "Пинка" Јована Јеремић признаје да не воли да ради кућне послове и да је за њу то губљење времена.

Како каже, сматра себе бизнис женом и за сат времена успе да заради позамашну своту новца.

- Увек сам била ћерка газде и знам да поштујем новац. Неће новац сваког, бира у чије руке иде и воли људе који га поштују, али који не зависе од њега. То је филозофија коју ме је мој отац научио, којег су увек хтеле паре. Увек је говорио да новац не сме да ми узме душу, да поштујем сваки динар, да би ме паре волеле. Милион пута ми се дешавало да ми новац није приоритет. Посао који радим не радим због новца, на телевизији сам годинама радила без динара, али су паре изабрале да ми дођу у руке јер су ме увек волеле и воле ме и дан-данас. Тата ми је увек говорио да су увек имали пара док сам живела код њих, а кад сам отишла гомилица је почела да се смањује, али добро. Сад сам ту да им помогнем. Трудим се да не проводим много времена у кући јер време у кући је изгубљен новац. Ја сам бизнис-жена и за сат времена више волим да зарадим 200-300 евра него да орибам купатило и усисам кућу јер за то ћу платити жену 600-700 динара, јефтиније ми је тако - признаје Јеремићка.

"Могла сам да се удам пет пута"

Иако многи Јовани Јеремић предвиђају брак с Драганом Станковићем, водитељки то није циљ јер је до сада, како тврди, могла да се уда пет пута.

- Није ми то циљ, већ сам била удата. Удаја није приоритет, до сада сам могла пет пута да се удам, и то добро. Мушкарце не смарам и не сламам удајама, то ме не интересује, битно је да ми с њим буде добро. Важна ми је лојалност, ја сам жена која уме да воли, то је разлика између мене и других жена које су љубоморне на мене јер ме мушкарци воле. Оне су егоистичне, гледају себе, мисле да су алфа женке кад се супротстављају мушкарцу, то је чиста глупост. Алфа женка је Јована Јеремић која има све своје, која је богата успешна и славна - рекла је Јована.

Курир

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas