Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИЗНЕНАДА ПРЕМИНУЛА ПОЗНАТА ГЛУМИЦА: Неутешне колеге се опраштају од звезде серије "Комшије"

Позната аустралијска глумица Џенет Андреварта преминула је у 72. години

1722164060_3936906_33_ls.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Неигхбоурс Оффициал Цханнел
Oglas

Џенет Андреварта, која је била звезда култне серије "Комшије“, у којој је глумила Лин Скали, умрла је у петак у Мелбурну, а поред ње су биле ћерке, Елоиз и Сара.

Њена смрт је објављена у недељу, 28. јула, а од вољене глумице опростили су се и на профилу поменуте серије у којој је Џенет стекла славу.

"Сви из "Комшија" су дубоко ожалошћени због смрти Џенет Андреварте", пише у објави.

"Вољена од стране гледалаца због улоге Лин Скали из Ремзи Стрита, Џенет ц́е остати упамц́ена по свом широком опусу, који укључује њену незаборавну улогу Ребе Кен у серији "Затвореник“.

У посту су објављене и речи једне од најближих пријатељица преминуле глумице Џеки Вудбурн, која је у серији глумила Сузан Кенеди.

"Џенет је била један од најбољих глумица своје генерације, али више од тога, била је изузетна жена“, написала је.

"Страсна, радознала, дивно ексцентрична, великодушна и забавна. За мене је она била пријатељ преко 45 година. Недостајаће ми сваки дан.“

Џенет је цео свој живот провела радец́и у индустрији уметности и забаве док је своју каријеру започела као наставница музике пре него што је похађала драмску школу.

Џенет је такође провела велики део свог радног века у позоришту, преноси "Даилy маил".

(Даилy маил/ БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas