Oglas
· · Komentari: 0

IZNENADA PREMINULA POZNATA GLUMICA: Neutešne kolege se opraštaju od zvezde serije "Komšije"

Poznata australijska glumica Dženet Andrevarta preminula je u 72. godini

1722164060_3936906_33_ls.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Neighbours Official Channel
Oglas

Dženet Andrevarta, koja je bila zvezda kultne serije "Komšije“, u kojoj je glumila Lin Skali, umrla je u petak u Melburnu, a pored nje su bile ćerke, Eloiz i Sara.

NJena smrt je objavljena u nedelju, 28. jula, a od voljene glumice oprostili su se i na profilu pomenute serije u kojoj je Dženet stekla slavu.

"Svi iz "Komšija" su duboko ožalošćeni zbog smrti Dženet Andrevarte", piše u objavi.

"Voljena od strane gledalaca zbog uloge Lin Skali iz Remzi Strita, Dženet će ostati upamćena po svom širokom opusu, koji uključuje njenu nezaboravnu ulogu Rebe Ken u seriji "Zatvorenik“.

U postu su objavljene i reči jedne od najbližih prijateljica preminule glumice Džeki Vudburn, koja je u seriji glumila Suzan Kenedi.

"Dženet je bila jedan od najboljih glumica svoje generacije, ali više od toga, bila je izuzetna žena“, napisala je.

"Strasna, radoznala, divno ekscentrična, velikodušna i zabavna. Za mene je ona bila prijatelj preko 45 godina. Nedostajaće mi svaki dan.“

Dženet je ceo svoj život provela radeći u industriji umetnosti i zabave dok je svoju karijeru započela kao nastavnica muzike pre nego što je pohađala dramsku školu.

Dženet je takođe provela veliki deo svog radnog veka u pozorištu, prenosi "Daily mail".

(Daily mail/ BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas