Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГОГА СЕКУЛИЋ ПРВИ ПУТ У МЕДИЈИМА ПОСЛЕ НЕСРЕЋЕ: Певачица није могла да заустави сузе

Певачица Гога Секулић пре неколико дана доживела је незгоду када ју је на пешачком прелазу ударио аутомобил

1725787503_104918_goga-skeulic_f.jpg
Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес/Н. Скендерија/Архива Новости
Oglas

Гога се данас појавила у емисији уживо, у Јутарњем програму на Пинку са крагном око врата и том приликом је причала о немилом догађају.

- Хвала Богу да сам остала жива и здрава, угрувана сам, доживела сам велику трауму. Тада сам оставила сам дете у вртић, пошла сам по оправдање. Била сам одморена, кренула сам да се нађем са сестром и оцем. Мимоишла сам се са једном женом на пешачком и само сам у једном моменту видела ауто који је кренуо на мене. Питала сам се да ли је ово намерно или случајно. Ја и даље памтим његови ледени поглед, ја сам била на шоферки па на бетону. Он је изашао, извињавао се, био је уплашен... Полиција није дала да комуницирамо. Он је сутрадан одмах почео да ради, звао је мог оца да се извињава и да каже да је ту ако било шта треба - рекла је Гога.

- Ја нисам неко ко плаче, посао је најмање битан, мени је син најбитнији. Сад кад сам најпотребнија свом детету и кад морам да радим, ја не могу. Мојој мами се слошило када је чула за ово, ја морам да будем добро због детета - рекла је Гога која је ридала, а онда се заједно са њом заплакала и Јована Јеремић.

Певачица открила да ли планира кривично да гони возача

- Човек је чупао косу с главе кад је видео шта је урадио. Кад је тако брзо кренуо мислила сам да ће ме прегазити и да оде. У овом моменту не знам да ли ћу возача кривични гонити, мени је битно да ја будем добро. Мораћу да идем на рехабилитацију и физикалне терапије. Доживела сам велику трауму. Моје дете се уплашило када ме је видело у овом стању - рекла је Гога.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas