Oglas
· · Komentari: 0

GOGA SEKULIĆ PRVI PUT U MEDIJIMA POSLE NESREĆE: Pevačica nije mogla da zaustavi suze

Pevačica Goga Sekulić pre nekoliko dana doživela je nezgodu kada ju je na pešačkom prelazu udario automobil

1725787503_104918_goga-skeulic_f.jpg
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/N. Skenderija/Arhiva Novosti
Oglas

Goga se danas pojavila u emisiji uživo, u Jutarnjem programu na Pinku sa kragnom oko vrata i tom prilikom je pričala o nemilom događaju.

- Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava, ugruvana sam, doživela sam veliku traumu. Tada sam ostavila sam dete u vrtić, pošla sam po opravdanje. Bila sam odmorena, krenula sam da se nađem sa sestrom i ocem. Mimoišla sam se sa jednom ženom na pešačkom i samo sam u jednom momentu videla auto koji je krenuo na mene. Pitala sam se da li je ovo namerno ili slučajno. Ja i dalje pamtim njegovi ledeni pogled, ja sam bila na šoferki pa na betonu. On je izašao, izvinjavao se, bio je uplašen... Policija nije dala da komuniciramo. On je sutradan odmah počeo da radi, zvao je mog oca da se izvinjava i da kaže da je tu ako bilo šta treba - rekla je Goga.

- Ja nisam neko ko plače, posao je najmanje bitan, meni je sin najbitniji. Sad kad sam najpotrebnija svom detetu i kad moram da radim, ja ne mogu. Mojoj mami se slošilo kada je čula za ovo, ja moram da budem dobro zbog deteta - rekla je Goga koja je ridala, a onda se zajedno sa njom zaplakala i Jovana Jeremić.

Pevačica otkrila da li planira krivično da goni vozača

- Čovek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio. Kad je tako brzo krenuo mislila sam da će me pregaziti i da ode. U ovom momentu ne znam da li ću vozača krivični goniti, meni je bitno da ja budem dobro. Moraću da idem na rehabilitaciju i fizikalne terapije. Doživela sam veliku traumu. Moje dete se uplašilo kada me je videlo u ovom stanju - rekla je Goga.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas