Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево који водитељ мења Сашу Поповића у "Звездама Гранда": "Сад видим колико је то тешко"

Саша Поповић је на боловању, па је нова сезона популарног музичког такмичења по први пут почела без њега

1727590658_64440517a5907ebc7462e5d861eb110f72d1bb73.jpg
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Саша Поповић се тренутно налази на боловању, а многи су се питали ко ће се привремено наћи на његовој позицији у "Звездама Гранда".

У питању је водитељ Воја Недељковић, који већ десет сезона води музичко такмичење "Звезде Гранда", а сада се први пут нашао у улози модератора.

„Тешко. Искрено тешко. Велики ми је задатак био. Знам да је Саша на опоравку и очекујемо га да се врати и желимо да се врати, јер заиста је врела столица. Ја годинама радим, али увек неки други посао, не овај који он ради. Тек кад седнеш на ту столицу схватиш шта све мораш да држиш под контролом, и певаче, и жири, поготово сад кад они не виде певача или певачицу, већ их само чују… Не смеш да им сугеришеш, тако да је јако тешко, а могу да замислим колико је тек тешко онда кад дође двобој између ментора. Кад имају свако по свог кандидата. Неко двоје седи са Сашом, а оних шесторо седи тамо и дају оцене. Е, онда је то заиста израелско-палестински сукоб.“

Недељковић је додао да се за емисије не спрема.

„Не, нема ту припреме зато што је ово жива ствар. Ово није представа па ти имаш сигуран текст. Онда би могао да се припремиш па да кажеш како ћеш овога пута свој текст да кажеш брже или спорије. Овде нема тога, све је импровизација зато што радиш са живим људима и не знаш да ли ћеш имати неког супер генијалног певача или ћеш имати неког ко је прошао не знаш ни ти како на аудицији, па је сад дошао овде и распада се. Не можеш да се припремиш јер не знаш како ће они да реагују. За неке људе мислиш добиће гласове, а они их не добију или добију 1 или 2. За неке ти се чини да су онако просечни, они добију 4 или 5 гласова. Ово је као вода, не можеш ти сада воду да обликујеш како си замислио унапред.“

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas