Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез објавила снимак ГЛАМУРОЗНЕ прославе рођендана, а онда се обратила емотивним речима: Бена Афлека још увек НЕМА (ФОТО/ВИДЕО)

Џенифер Лопез је у среду обележила свој 55. рођендан интересантном и врло гламурозном тематском забавом у стилу серије "Бриџертон".

1721895736_6de02c57ce1463fda0d90cf882e229fd461ac84f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер је на Инстаграму поделила снимак који приказује госте и њу саму у гламуорозним хаљинама и фризурама које приличе другом времену.

У једном тренутку на снимку се може видети како Џенифер пева, а снимак се завршава дувањем свећица.

- Најдражи читаоче… сви су имали дивно вече - написала је у наслову видеа.

Ипак, њен супруг, глумац Бен Афлек  није присуствовао забави. Пар је већ месецима на одвојеним обалама, а другу годишњицу брака су такође провели одвојено.

Џенифер се дан након рођендана обратила својим фановима на Инстаграму и упутила им емотивну поруку у којој им се захваљује на свему што су јој током година пружили:

- Гледала сам све ваше рођенданске жеље, прелепе видео снимке и постове целе синоц́ и јутрос из целог света. Смејала сам се, пролила сузе, а када сам видела билборд на Тајмс скверу, била сам потпуно одушевљена. Заиста имам најбоље, најневероватније фанове на свету. Никада нећу моћи да опишем колико сам дирнута или колико се осец́ам невероватно благословено што сте сви ви део мог живота. Хвала вам пуно -  почиње Џенифер и наставља: 

- Тешко је поверовати да смо све ово време провели заједно. Смешно је док седим овде и размишљам о најнеобичнијем путовању, и даље се осец́ам као иста девојка која почиње тако пуна енергије и храбрости, тако спремна да преузме цео свет споља, а опет тако нежна, крхка и понекад уплашена, али увек пуна љубави изнутра. Имам толико љубави за вас. Желим да знате да сте ми ви највећи поклон. Поред моје породице и пријатеља, увек сте били уз мене у добрим и тешким временима. Увек могу да рачунам на вас. И желим да знате да увек можете да рачунате на мене. Хвала вам на бризи, разумевању, оданости и што је најважније љубави. Хвала, хвала, хвала… - завршила је поруку Џенифер.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas