Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez objavila snimak GLAMUROZNE proslave rođendana, a onda se obratila emotivnim rečima: Bena Afleka još uvek NEMA (FOTO/VIDEO)

Dženifer Lopez je u sredu obeležila svoj 55. rođendan interesantnom i vrlo glamuroznom tematskom zabavom u stilu serije "Bridžerton".

1721895736_6de02c57ce1463fda0d90cf882e229fd461ac84f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer je na Instagramu podelila snimak koji prikazuje goste i nju samu u glamuoroznim haljinama i frizurama koje priliče drugom vremenu.

U jednom trenutku na snimku se može videti kako Dženifer peva, a snimak se završava duvanjem svećica.

- Najdraži čitaoče… svi su imali divno veče - napisala je u naslovu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ipak, njen suprug, glumac Ben Aflek  nije prisustvovao zabavi. Par je već mesecima na odvojenim obalama, a drugu godišnjicu braka su takođe proveli odvojeno.

Dženifer se dan nakon rođendana obratila svojim fanovima na Instagramu i uputila im emotivnu poruku u kojoj im se zahvaljuje na svemu što su joj tokom godina pružili:

- Gledala sam sve vaše rođendanske želje, prelepe video snimke i postove cele sinoć i jutros iz celog sveta. Smejala sam se, prolila suze, a kada sam videla bilbord na Tajms skveru, bila sam potpuno oduševljena. Zaista imam najbolje, najneverovatnije fanove na svetu. Nikada neću moći da opišem koliko sam dirnuta ili koliko se osećam neverovatno blagosloveno što ste svi vi deo mog života. Hvala vam puno -  počinje Dženifer i nastavlja: 

- Teško je poverovati da smo sve ovo vreme proveli zajedno. Smešno je dok sedim ovde i razmišljam o najneobičnijem putovanju, i dalje se osećam kao ista devojka koja počinje tako puna energije i hrabrosti, tako spremna da preuzme ceo svet spolja, a opet tako nežna, krhka i ponekad uplašena, ali uvek puna ljubavi iznutra. Imam toliko ljubavi za vas. Želim da znate da ste mi vi najveći poklon. Pored moje porodice i prijatelja, uvek ste bili uz mene u dobrim i teškim vremenima. Uvek mogu da računam na vas. I želim da znate da uvek možete da računate na mene. Hvala vam na brizi, razumevanju, odanosti i što je najvažnije ljubavi. Hvala, hvala, hvala… - završila je poruku Dženifer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas