Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Добили смо празне коверте": Певачица сумирала утиске са свадбе, па открила шта ју је изненадило

Певачца Тамара Милутиновић и фудбалер Дарко Јевтић су се венчали пре месец дана. Уприличили су велику прославу за породицу, бројне колеге и пријатеље.

1719303798_tamara_milutinovic_restoran_06062024_0115.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Тамара је сада сумирала утиске и открила како се провела на свом венчању:

- Нисам се још одморила, зато што сваки дан нешто ново и слике и снимци и увек нешто. Још увек нисам стигла да избацим слике на Инстаграм, ето, то на пример, сад сам се сетила. Али прелепо је било. Мени су сви рекли, свака част, каква је храна била. Ја у бифе нисам ни ушла. Значи ја уопште не знам шта је било од хране...

Тамара је открила да су на венчању добили празне коверте, иако је веровала да се њој то неће догодити.

- Чула сам од неких својих колегиница које су правиле свадбу да се прича о тим празним ковертама, а ја сам увек била у фазону: ‘Боже, ко доноси празну коверту? Ко има храброст да донесе празну? Па, немој донети ништа, боље и то него да донесеш празну коверту’. Међутим, било је. Било је стварно, да. Морам да кажем и да је било јако лепих и оригиналних поклона, од моје другарице Едите, Стевана фризера, јако су онако били иновативни тако да, било је јако лепих поклона, стварно, искрена је певачица на чијој је свадби било око 400 званица и пола естраде.

Певачица је открила и да их је венчање много коштало, али да ни у једном тренутку нису размишљали да зараде на свадби:

- У дебелом минусу. (смех) Ми смо у минусу, тако да не знам, мораћемо да нешто смислимо. Шалим се, шалим се. Дарко и ја када смо се одлучили да правимо свадбу, ниједног тренутка нисмо размишљали у смислу да будемо неком плусу или да зарадимо или нешто тако, чак смо и себи поставили неку горњу границу до колико можемо да потрошимо, тако да све је то како смо планирали. Јесте, испало је папрено, али испало је све тако како смо планирали. Мислим, није нас ништа изненадило… - рекла је за Телеграф.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas