Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЋЕРКЕ СУ СВЕ ВРЕМЕ КОЛАТЕРАЛ": Сале Тропико проговорио о разводу - открио колико је цела ситуација утицала на њихове ћерке

Однос Салета Тропика и Јоване Пајић данас је пријатељски, ко је за то заслужан?

1717679172_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Sale-i-Jovana.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Однос Салета Тропика и Јоване Пајић после развода баш је онакав какав треба да буде после десет година брака и две предивне ћерке које су добили.

Развели су се у тишини, без тешких речи и оптужби, а старатељство над Хеленом и Ђином је подељено на оба родитеља. Признаћете, реткост у данашње време.

Говорила је Јована недавно у емисији "Магазин ИН" да је она отворено рекла сада бившем супругу да је престала да га воли и да би најбоље било да се разиђу.

Очигледно да су се емоције угасиле и са његове стране, па су иако желећи да потраже спас за брак ипак после неког времена решили да се споразумно разведу.

Никакве преваре,увреде нити тешке речи нису пале ни са једне ни са друге стране, свако је наставио са својим животом али су пре свега остали у добрим односима како би заједнички одгајали ћерке.

Однос Салета Тропика и Јоване Пајић је одличан

О разводу и томе како су Хелена и Ђина поднеле мамино и татино раздвајање, фронтмен Тропико бенда говорио је недавно за Хyпе телевизију.

Тада смо сазнали да је данас однос Салета Тропика и Јоване Пајић идеалан и да девојчице не доживљавају да се нешто круцијално догодило у њиховим животима јер су оба родитеља подједнако и даље ту.

- Па ћерке су ту све време колатерал. Оне су виделе да нас двоје не функционишемо баш најбоље али нису много запиткивале. Нису много трпеле никакве негативне ствари по њихове танане душе, али то је све саставни део живота и хвала Богу што на нашу децу развод није оставио неки дубок траг. Тренутно макар оно што можемо да видимо. Колико могу да приметим, ми смо испали баш фер родитељи и фер другари, Јована према мени поготово и хвала јој на томе што имамо то лепо, заједничко старатељство над њима и ту деца не могу да примете никакве недостатке родитељске љубави. То сад да ли смо строги због школе или нечег другог, то је ствар васпитања и тога да треба да их изведемо на прав пут - рекао је Сале.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas