Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МНОГО САМ ПАТИЛА, ТАД САМ ИМАЛА 42 КИЛОГРАМА": Јована Пајић се вратила на сцену после развода, па открила кроз шта је све прошла

Певачица отворила душу о најболнијем периоду

1726563080_1718010266_1713699524_Foto-Ataiamges.rs-Jovana-Pajic-i-Sale-Tropiko--1-.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Јована Пајић неколико година није била на сцени, повукла се како би се посветила породици, ћеркама, у међувремену је уписала и факултет за који је имала пуну подршку најближих, али онда се десило сређивање стана, друга трудноћа и намера да заврши шта је започела још увек чека. Међутим, онда се догодио и развод од Александра Цветковића, а певачица је сада проговорила о детаљима краха љубави у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

- Како није било патње. Ја сад изгледам као буцко спрам тог периода. Ја сам имала 42 килограма. Нисам имала никакав апетит. Било ми је тешко. Заправо сам ја ушла у тај чвор овертинкинга у смислу, боже, убићу родитеље, како ја њима ово сад да кажем? Моја мама има четири стента. Отац ми је такође начет здравствено. Како ја сад њима ово да кажем да ћу се ја развести? Ја ћу их убити. Не да ћу их разочарати, него да ћу их убити. Здравствено ћу их потпуно толико уништити да ћу их убити. Ја сам то тако видела - искрена је Јована која је бринула о својим најближима иако каже: "Нисам имала притисак. Они су увек били у фазону каква год да је твоја одлука, ми ћемо је подржати. Нећемо улазити у разлоге, ми ћемо је подржати".

- Страх. Њихов страх и брига како ћу ја сама. Како ћу са двоје деце ја сама, више та брига. Нема ту разочарења. Они су некако толико широког схватања да некако нисмо више оно шта ће комшија рећи, хоћу да ми је дете живо и здраво и да је срећно, каква год његова срећа била. Они су видели да са мном годинама нешто није у реду али ја нисам била тип који се жали, који прича - каже Јована.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas