Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Болна исповест Јоване Пајић о разводу од Салета Тропика: "Била сам сигурна да ће ми следећа станица бити клинички центар"

Јована Пајић је до сада ретко говорила о разводу

1723638088_jovana_pajic_lavash_11072024_0031.JPG
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Фронтмен "Тропико бенда" Александар Цветковић, познатији као Сале Тропико и певачица Јована Пајић развели су се пре три године.

Они су о томе ретко говорили јавно, како би заштитили своју и приватност ћеркица. Јована се недавно вратила послу и сцени објавом нове песме која је брзо освојила публику.

Сада је по први пут говорила о детаљима развода, описавши га као најтежи период у животу.

- Развод је, заиста, био најтежи период мог живота, јер мораш да останеш стабилан због њих две, а осећаш се потпуно супротно. Ако прескочимо ситно задовољство да ме је ова песма оснажила и потхранила мој его, много ми је значајније што сам им својим примером показала како да се сутра саме изборе за било коју своју жељу или како да прођу кроз кризу. То ми је драгоценије од било чега - рекла је она за Сторy.

Како је објаснила, развод је био на њену иницијативу, али јој је ипак било јако тешко:

- Мада је био на моју иницијативу, развод је изузетно тежак. Моји родитељи су и данас у браку, а ја сам се удала с идејом да це то бити заувек. Ту своју идеју сам јурила пуних десет година, али када дође тренутак за развод, он се увек осети, само је питање да ли ћемо га игнорисати или не. Кад останеш сам са собом, јасно ти је да ли нешто може да се поправи, да ли проблеми могу да се реше и на који начин или за то не постоји никаква шанса. У том моменту имала сам тридесет и нешто година и јасно ми је да не могу да тако живим ни следећих пет, а камоли двадесет-тридесет година и да ћу се, ако покушам, сигурно разболети. Људи често говоре како у лошем браку остају због деце, али ако нешто треба чинити због њих, онда је то настојање да их изместите из такве приче како сутра не би сматрала да је нормално да брак тако изгледа. Пред доношење кључне одлуке, када сам психички баш потонула, помислила сам - кад би сутра неко моју децу питао да опишу своју маму, шта би рекле, кад ме у последње време стално гледају како седим у бадемантилу, с цигаретом и празним погледом усмереним кроз прозор. Та слика ме је буквално прогањала. Била сам спремна да учиним све сто је неопходно да то не буде опис њихове маме.

Јовани су највећа снага њена деца, које су јој помогле да изађе из тешког периода и донесе велику одлуку:

- Наравно да сам се бојала, али што би рекла једна моја пријатељица - и моје дно је имало подрум, а ја сам била у том подруму. Била сам сигурна да ће ми, ако нешто не урадим, следећа станица бити клинички центар. Да нисам имала ћерке, можда не бих имала мотив да било шта учиним, већ бих пустила да се разболим или ископним. Оне су биле моја снага.

Након развода изнајмила стан са ћеркама:

- Неко ће ми рећи лако је теби да тако говориш кад си имала ово или оно, али то није тачно. Нисам имала ништа. Из сопственог стана сам, заједно са Хеленом и Дином, отишла да живим као подстанар. Срећом, имала сам породицу и пријатеље који су ми помогли да се исправим. Међутим, колико год сви они били дивни, сваку помоћ на неки начин треба вратити, на њу се не може рачунати довека, а и не можеш се осећати лепо у таквој ситуацији. Сада сам захвална и Богу и људима око мене, који ми нису дозволили да верујем да не вредим довољно, да не могу, не умем, да нисам довољно јака... Нису ми дозволили да обитавам у мислима које немају решење. Константно су ме гурали, звали, неке ствари радили уместо мене... На крају ме је било срамота да изневерим све њих. Помислила бих - ја немам снаге да се померим, а сви они се цимају због мене. Наравно, померала сам се због моје деце, али и због њих - закључила је Јована за Сторy.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas