Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

10 ГОДИНА ЉУБАВИ: Драган Маринковић Маца се обратио својој жени емотивним речима (ФОТО)

Драган Маринковић Маца и његова супруга Јована прослављају годишњицу љубави

1725874320_1724143873_Foto-Printscreen-Instagram-jovanadraganova.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јованадраганова
Oglas

Глумац Драган Маринковић Маца и његова супруга Јована обележавају деценију заједничког живота, слављем љубави које не познаје границе година ни предрасуда.

Мацина и Јованина љубавна прича показује да права љубав не познаје границе и да је могуће пронаћи срећу и хармонију упркос разликама у годинама и животним искуствима.

Маца је открио да је често "намерно прошетао" како би "случајно срео" Јовану, а њихова веза брзо је прерасла у брак. Упркос Мацином ранијем обећању да се више никада неће женити, пар је ступио у брак након само неколико месеци забављања.

- Ја сам се мојом Јованом оженио за врло кратак временски период. Ми смо почели да се забављамо 8. септембра, а 14. јануара смо обавили венчање. На њен рођендан сам је почастио, то је њој значило, тај папир," изјавио је Маца у емисији "Магазин Ин".

Маца је истакао да се Јована одлично слаже са његовим синовима и да пар има жељу да прошири породицу. Иако су се суочили са тешким губитком, њихова жеља за родитељством остаје јака.

- Јована се дивно слаже са њима. Она заслужује да има децу, нажалост, имали смо ту тешку ситуацију, тако да ће дати Бог да се нас двоје остваримо као родитељи. Ја бих двадесеторо деце, неће нико бити гладан. Моја животна жеља највећа је да имамо 11 деце, фудбалски тим, да живимо у хацијенди. Нас 13 за столом - рекао је раније Маца.

Говорећи о губитку беба, Маца је открио да су се повукли из Београда и пронашли уточиште у Требињу, где су се одморили и опоравили од тешких тренутака.

- Јовани је било ужасно. Морали смо после тога да одемо на неколико месеци ван Београда како бисмо се склонили од свега. Требиње нам је било уточиште четири-пет месеци. Тамо смо се фино одморили од београдске гужве и хаоса - рекао је Маринковић тада за емисију "Премијера".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas