Oglas
· · Komentari: 0

10 GODINA LJUBAVI: Dragan Marinković Maca se obratio svojoj ženi emotivnim rečima (FOTO)

Dragan Marinković Maca i njegova supruga Jovana proslavljaju godišnjicu ljubavi

1725874320_1724143873_Foto-Printscreen-Instagram-jovanadraganova.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - jovanadraganova
Oglas

Glumac Dragan Marinković Maca i njegova supruga Jovana obeležavaju deceniju zajedničkog života, slavljem ljubavi koje ne poznaje granice godina ni predrasuda.

Macina i Jovanina ljubavna priča pokazuje da prava ljubav ne poznaje granice i da je moguće pronaći sreću i harmoniju uprkos razlikama u godinama i životnim iskustvima.

Maca je otkrio da je često "namerno prošetao" kako bi "slučajno sreo" Jovanu, a njihova veza brzo je prerasla u brak. Uprkos Macinom ranijem obećanju da se više nikada neće ženiti, par je stupio u brak nakon samo nekoliko meseci zabavljanja.

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir," izjavio je Maca u emisiji "Magazin In".

Maca je istakao da se Jovana odlično slaže sa njegovim sinovima i da par ima želju da proširi porodicu. Iako su se suočili sa teškim gubitkom, njihova želja za roditeljstvom ostaje jaka.

- Jovana se divno slaže sa njima. Ona zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dvadesetoro dece, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - rekao je ranije Maca.

Govoreći o gubitku beba, Maca je otkrio da su se povukli iz Beograda i pronašli utočište u Trebinju, gde su se odmorili i oporavili od teških trenutaka.

- Jovani je bilo užasno. Morali smo posle toga da odemo na nekoliko meseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet meseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa - rekao je Marinković tada za emisiju "Premijera".

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas