Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како испланирати дочек Нове године?

Иако делује да је крај 2021. још увек далеко, прослава Нове године већ је постала незаобилазна тема, како разговора међу пријатељима, тако и предмет планова међу онима који се баве угоститељством.

1632826641_sylvester-1905144_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Планирање дочека се, углавном разликује у зависности од узраста и периода у ком се у животу налазимо, интересовања се мењају и приоритети померају, али се чини да ситуација никада није била у толикој мери флуктуирајућа и непредвидива као што је то случај са дочеком 2022.  

Некада су највеће бриге биле да ли ћемо уграбити довољно слободних дана током празника, куда за дочек, хоћемо ли бити у ситуацији да издвојимо довољно новца како би празнике провели у складу са жељама, да ли ћемо успети да на време продужимо пасош... Ове јесени се прича пребацује на потпуно нови ниво и проблематика постаје сасвим другачија, па је сада питање са колико ћемо људи моћи да га прославимо, колико новца можемо себи дозволити да потрошимо у економски неизвесном тренутку и да ли ће уопште бити могуће да негде отпутујемо. 

Како се људи у несигурним периодима углавном окрећу ведријим темама и теже одржању ритуала, у сусрет дочеку, надамо се најбољем и планирамо као да извучемо најбоље из ситуације у којој смо се нашли. 

Фото: Пиксабеј

Како ће изгледати дочек Нове године у Београду?

Веома је очигледно да су сви они који имају везе са угоститељством у протеклих годину и по дана морали у тренутку да се прилагођавају и импровизују како би опстали, па смо имали прилике да уживамо различитим новим и креативним начинима рекламирања, заобилажења и усвајања мера и привлачења муштерија. 

У складу с тим, какве год да буду епидемиолошка слика и економска ситуација у наредном кварталу, сигурно је да нас понуда за дочек неће разочарати, ако не садржајем, онда бар довитљивим приступом и техничким решењима. 

Када је у питању дочек Нове године Београд редовно предњачи разноврсношћу и бројношћу понуда, и све је вероватније да ће иста ситуација бити и ове године. Шаренолика понуда, од различитих интернационалних и домаћих кухиња, преко различитих музичких стилова, од староградске, преко народне и алтернативне до електронске, као и самог концепта дочека, вечере, журке или концерта, сигурно ће понудити нешто за свачији укус, посебно што је у престоници додатно олакшана могућност комбиновања два или више различитих дочека.

Штампа флајерa за дочек је већ почела

Онима који још увек нису одлучили како желе да обележе промену календара и  немају јасну слику шта би им заиста у тој ситуацији пријало, ситуација ће бити бар у одређеној мери олакшана. 

Наиме, штампа флајера је у великом јеку, па се може очекивати да ћемо почети да их проналазимо испод пепељара у кафићима и ресторанима, у поштанским сандучићима и на огласним таблама, док ће нам највећи део бити уручен лично, од стране насмејаних људи, док шетамо улицом. 

Нема сумње да ће се угоститељи и  агенције надметати атрактивношћу и самих флајера и садржајем понуда, па се можете удобно завалити и изабрати нешто по свом укусу и тренутном расположењу.

За оне који већ пакују коферe

Уколико спадате у оне који су се ужелели путовања и дочек Нове године виде као прилику да мало удахну неки други ваздух и посете неку од дестинација са списка жеља, вероватно је да су ваши кофери већ спаковани. 

Ипак, када су у питају кофери за путовања, подсећамо вас да никако не носите превише непотребних ствари на путовање од пар дана и да обавезно проверите дозвољене димензије и килажу кабинског пртљага, како бисте избегли непријатности на аеродрому, јер су одређене компаније правиле измене по овом питању. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas