Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

ХИТ понуде у Травелланд-у: Царине хотели 4* и 5* у Црној Гори већ од 298€ за 7 ноћи у јуну и јулу

Уколико сте одлучили да најтоплије дана у години проведете на Црногорском приморју, ми вам у том случају помажемо у избору адекватног хотелског смештаја

1655840135_naslovna.jpg
Фото: Травелланд
Oglas

Агенција “Травелланд” има специјалне понуде аранжмана по такозваним ласт минуте ценама.

Дани су све топлији, што је знак да је време за одмор на мору. Прилика за то указује се већ од 25. јуна. Црна Гора обилује одличним хотелима, а неки од њих налазе се у понуди агенције “Травелланд”. Како бисмо вам уштедели време и енергију, издвајамо из широке понуде неке од хотела по сјајним ценама за сезону лето 2022.


Фото: Травелланд

У месту Кумбор, на удаљености 9 км од Куле са сатом у Херцег Новом смештен је потпуно нови хотел Царине Хотел Кумбор 5* (еx Иберостар). Хотел у понуди има приватну плажу, непушачке собе и бесплатан WиФи, као и паркинг са довољним бројем места. У хотелу можете да играте стони тенис и билијар и да изнајмите бицикл и аутомобил. Гостима су на располагању пословни центар и банкомат. Особље хотелске рецепције ће гостима радо пружити корисне информације о околини.  Ласт минуте цена за смену од 25.6. је 298 евра за 7 ноћења, а за 10 ноћења 435 евра по особи. Остале смене у јулу су: 01; 02; 09; 11.07.

Фото: Травелланд

ХОТЕЛ ДЕЛФИН - Еx Иберостар 4*, са сопственом плажом и погледом на Бококоторски залив од којег застаје дах, хотел представља одличан избор за одмор. Модерно опремљене и комфорне собе, базен и салон лепоте, као и мини клуб за најмлађе, учиниће боравак изузетно пријатним. Налази се у мирном, рибарском мјесту Бијела, општина Херцег Нови, поред мора и сопствене плаже. Плажа је шљунковита и бетонска и налази се испред самог хотела. Најнижа цена боравка је 315 евра за смену 25.6. на 7 ноћења, тј. 462 евра на 10 ноћења.
Остале смене у јулу су: 01; 02; 09; 11.07.

Фото: Травелланд

Бијела је изнедрила још један хотел за сваку препоруку, поред самог мора - Царине Хотел Парк Бијела 4*. У понуди хотела су приватна плажа, затворени базен и отворени базен са терасом за сунчање, садржаји за спортове на води и услуге изнајмљивање аутомобила и бицикала. Wи-фи је бесплатан за госте хотела. Већ током викенда уживајте у свим чарима места и самог хотела по цени од 364 евра за 7 ноћења (доубле роом сее виеw), или од 535 евра за 10 ноћења.
Остале смене у јулу су: 01; 02; 09; 11.07.

Заинтересовани могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду. Пословница ради радним данима од 09-20х, суботом од 09-16х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Травелланд” можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок  и Инстаграм.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas