Лако чишћење загорелих тигања.
Oglas
Многим домаћицама велики проблем после припремања јела представља чишћење тигања који с временом загори, скупља прашину или једноставно поцрни од употребе. Али помоћу једноставног трика можете брзо и ефикасно да му повратите првобитни сјај.
Прочитајте још: Трик који ће вам олакшати живот: Пресеците ЛИМУН на четири дела, додајте со и ставите НА СРЕД КУХИЊЕ!
На дно посуде поспите со, додајте соду бикарбону и детерџент за прање судова, па лагано рибајте. Затим тигањ или посуду покријте папирним убрусом, прелијте алкохолним сирћетом и оставите да одстоји пет минута.
После тога добро исперите и видећете невероватне резултате.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas