Нема ништа лепше од добро испохованог меса, свака генерација воли овај начин спремања меса, а кад научите ову методу поховања волећете га још више
Oglas
За све љубитеље поховане пилетине, а верујемо да већина вас јесте, испробајте овај начин за поховање пилећих шницли и више их никада нећете поховати на класичан начин, јер ем је укусније, ем много једноставније.
Састојци:
500г пилећег белог меса
1 јаје
70мл млека
1 пуна кашика сока лимуна
1 кашичица сенфа
1/2 кашицице соли
1/2 кашичице карија
1/2 кашичице бибера
1/2 кашичице белог лука у праху
1/2 кашичице сувог босиљка(или зачин који волите)
1/2 кашичице оригана
1 кашика уља
100г брашна
1/2 кашичице соли,зачина,паприке
Мало уља за пржење.
Стилл
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas