Имате утисак да ваша судопера никад није довољно чиста, колико год да је перете
Сода бикарбона, такође позната као натријум бикарбонат или сода бикарбона, популаран је састојак за печење. Међутим, да ли сте знали да уз помоћ овог јефтиног састојка можете очистити и поједине делове кухиње?
Имамо једноставан савет за вас. Најпре судоперу исперите водом, додајте детерџент за прање судове, па преко тога поспите соду бикарбону. Орибајте добро сунђером, исперите водом, а затим додајте још соде бикарбоне у одвод.
Пхото:Унспласх
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији(ФОТО)
Оставите да накратко тако одстоји, па поново истрљајте сунђером и исперите. Приметићете огромну разлику, судопера ће се сијати као да је нова.
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ