Познати кувар открио тајну на који начин да вам овај прилог буде кремастији
Пире кромпир је идеалан прилог уз печено месо и увек га радо спремамо. Што га више мутимо пире постаје кремастији и укуснији. Међутим, постоји још један начин како да овај чувени прилог спремите боље, а тајну је открио познати кувар Нико Роб из Аустралије и поделио видео на Тик Току.
Прочитајте још: ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Да бисте очистили флеке на пегли потребни су вам ПИНЦЕТА И ПАРАЦЕТАМОЛ
Прво добро оперите кромпире и огулите кору, коју оставите са стране пошто ће вам требати касније. Затим исеците кромпире на пола и кувајте отприлике од 12 до 15 минута. Скуван кромпир пасирајте помоћу машине за млевење како бисте разбили све громуљице. Следећи корак је да у смесу додате маслац.
Никова тајна крије се у кори кромпира
Никова тајна крије се у припреми млека. Он такође ставља млеко у пире, али прво га спреми на посебан начин. У млеко стави сачувану кору од кромпира и кува два минута на јакој ватри. После кувања процеди млеко и тек онда сипа у смесу. Кромпир пире спремљен на овај начин биће вам сочнији и кремаситији. Зато, не бацајте кору!
@nickoskitchen The BEST Mashed Potato 🥔 Recipe ##minitutorials ##livingtogether ##recipe ##cooking ##foryoupage ##fyp ##fastfood ##potato ##mashedpotato ##mashedpotatoes
♬ original sound - nickoskitchen
Прочитајте још: ПОСТОЈИ ТРИК! Откривамо вам ЦАКУ како да на прави начин подгрејете пицу!