Довољној е да рерну истрљате и намажете, сачекате и пребришете!
Чишћење рерне после припремљеног ручка уме да се претвори у праву ноћну мору. Али, прљава и масна рерна може поново да заблистава и то без много рибања.
Прочитајте још: ОДМАХ ПРЕСТАНИТЕ СА ТИМ! Већина ову НАМИРНИЦУ додаје у кајгану, а потпуно је ПОГРЕШНО!
Све што вам је потребно је пола лимуна и крпа. Сваки кутак рерне истрљајте лимуном и оставите да одстоји 25 минута. Потом добро пребришите рерну влажном крпом за чишћење како би се масноћа и мрље уклониле с лакоћом.
Свежа мирођија целе године
Да бисте током целе године имали празилук, мирођију или першун, послужите се малим триком великих мајстора.
Оперите свеже поврће, исецкајте га и убаците у пластичну флашу. Заледите га. Тако ћете током целе године имати залихе, а одлеђено поврће имаће исту свежину као и тек убрано.
Прочитајте још: Купили сте ЖИЛАВО МЕСО? Ево трика како да постане СОЧНО и МЕКАНО
Ипак, водите рачуна, јер је важно да буде потпуно суво пре него што га заледите.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ